Het bestuur van de VOG heeft een coördinerende en stimulerende taak ter ondersteuning van de doelen van de ondernemersvereniging. Het bestuur communiceert dagelijks met elkaar via e-mail en voert een driewekelijks overleg middels een lunchvergadering. De taakverdeling binnen het bestuur is als volgt:


  Rom van Oers – ondernemer Business Alignment Group

Rom van Oers is met zijn adviesbureau Business Alignment Group, al geruime tijd lid van de VOG en is per 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur. Als bestuurslid vind Rom het een uitdaging de VOG én de leden nog zichtbaarder te maken en heeft per 27 mei 2020 het voorzitterschap van de VOG op zich genomen.


   Marco Verbrugge – ondernemer Verbrugge Makelaardij, Assurantiën en Financieel Advies

Marco Verbrugge is verantwoordelijk voor de communicatie, deze zal met name via de website gaan. Marco zorgt dat alle lokale content die relevant is voor ondernemers op de website komt, dat er artikelen door externe en professionele redacteurs worden geschreven en dat leden aan het woord komen. Daarnaast peilt Marco de mening van ondernemers, dit gebeurt digitaal en doelgroepgericht. Last-but-not-Least is Marco kartrekker van het project crowdfunding t.b.v. aankoop Pal-V Liberty.


   John Gaasbeek – ondernemer johngaasbeek.nl, grafisch ontwerp en webdesign

Betrokken bij de visualisering en alle online en offline communicatie van de VOG. Penningmeester van de VOG en interim-secretaris. Betrokken bij de werkgroep horeca en retail en maakt deel uit van het VOG-redactieteam.


  Koen de Rooij – ondernemer Uitzendbureau Brabant

Koen de Rooij is sinds 2008 lid van de VOG en is op 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur. Koen heeft de taak op zich genomen om te kijken hoe de VOG de ondernemers in de gemeente kan ondersteunen om openstaande vacatures in te vullen en hoe de aanwezige bedrijven aantrekkelijker gemaakt kunnen worden voor potentiële werknemers in de regio, bijvoorbeeld door een betere aansluiting vanaf het industrieterrein op het openbaar vervoer.


  Erik Broeders – ondernemer Officetopper

Erik Broeders is met Officetopper al vele jaren lid van de VOG en is op 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur. Erik heeft de taak op zich genomen om namens de VOG deel te nemen aan de werkgroep KVO-B betreffende de veiligheidscertificering van de industrieterreinen Dombosch en Pontonnier. Verder zal Erik samen met Koen de Rooij gaan werken aan de invulling van inspirerende en gezellige VOG bijeenkomsten voor met name de MKB bedrijven binnen de VOG.