De VOG is met meer dan 325 leden een ondernemersvereniging die er toe doet. Samen maken wij ons sterk voor onderwerpen die belangrijk zijn. Niet alleen grote bedrijven zijn lid van de VOG, ook middelgrote en kleinere ondernemingen voelen zich bij ons thuis. Door de kracht van het collectief kan de VOG als belangenbehartiger meer voor elkaar krijgen. Tegelijk willen we een inspirerende plek zijn waar ondernemers elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingen vinden.

Basislidmaatschap:
Door lid te worden van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg sluit u zich aan bij een netwerk meer dan 300 bedrijven uit onze gemeente. Als lid kunt u uw bedrijf en uw activiteiten onder de aandacht brengen van een groot netwerk, alle andere bedrijven in onze gemeente en ruim 850 abonnees van onze wekelijkse Nieuwsbrief.

We organiseren verschillende Netwerk-momenten. Denk aan Bedrijfspresentaties, Online-overlegsessies, Informatie-avonden samen met een lid of partner. Elke bijeenkomst heeft zijn karakteristieken en daarom een mooi moment je netwerk aan te halen of uit te breiden.
Natuurlijk is het fysiek bij elkaar komen vanaf april 2020 anders i.v.m. de corona maatregelen.

Wekelijks versturen wij  berichten over nieuwsfeiten binnen de gemeente Geertruidenberg naar ruim 850 volgers van onze website. Deze volgers ontvangen ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Een heel mooi medium om snel over het laatste nieuws te beschikken.
Ieder VOG lid krijgt een eigen bedrijfspagina in het bedrijven overzicht waarin de belangrijkste contactgegevens gepresenteerd worden.
Sinds kort beschikken we over twee informatiezuilen. Een aan de Maasdijk en een aan de Wilhelminalaan te Raamsdonksveer. Momenteel zijn we in gesprek over het plaatsen van 2 extra zuilen.  En binnenkort een 3e informatiezuil aan de Centraleweg in Geertruidenberg.
Voor informatie hierover, verwijzen we je naar de pagina VOG Informatiezuilen.
“Last, but not Least” bieden we de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd tarief op onze VOG-pagina in het weekblad De Langstraat een advertentie te plaatsen. Wil je hierover meer weten? Bezoek dan de pagina Adverteren in De Langstraat.
Het basislidmaatschap van de VOG kost € 110 excl. BTW per jaar.

Pluslidmaatschap:
Naast het Basislidmaatschap heeft u de mogelijkheid om aan te melden als PLUS lid, waarmee u naast alle genoemde zaken van het basislidmaatschap, een prominentere presentatie krijgt. VOG Plus-leden krijgen een aantal extra mogelijkheden: een uitgebreide bedrijfspagina, gratis vacatures plaatsen op de VOG-website en in VOG Nieuwsbrief, extra aandacht in de ledenlijst en de mogelijkheid om (tegen betaling) advertorials te plaatsen in de wekelijkse nieuwsbrief.  Tevens kan op korte termijn B2B-aanbiedingen gedaan worden op onze nieuwe B2B-pagina. Een nieuwe project waar het mogelijk is aanbiedingen te doen aan VOG-leden. Voor uitgebreidere informatie over het Pluslidmaatschap klik hier.

Een PLUS lid betaalt € 40 excl. BTW extra op het basislidmaatschap per jaar en eenmalig € 25 excl. BTW voor het aanmaken van de PLUS pagina.

Bekijk een basispagina Bekijk een Pluspagina

Voor óns betekent uw lidmaatschap dat wij meer invloed krijgen als vereniging/platform. Een groter ledenbestand geeft ons immers meer draagvlak en zeggingskracht, onder meer richting de lokale overheid. U kunt meepraten en meebeslissen door mee te doen aan onze netwerkbijeenkomsten, zoals de online-kennissessies of aan onze polls, die op deze website gepubliceerd worden. U kunt als lid actief meepraten en denken over diverse lokale zaken.

Word lid van de VOG

Bent u al lid maar wilt u uw lidmaatschap uitbreiden naar een PLUS lidmaatschap (€ 25 eenmalig en €40 extra per jaar)? Dan kunt u ons het beste een berichtje via de contactpagina sturen. U ontvangt dan een e-mailbericht waarin de benodigde informatie wordt gevraagd voor een juiste presentatie op de VOG site.