De VOG is met meer dan 325 leden een ondernemersvereniging die er toe doet. Samen maken wij ons sterk voor onderwerpen die belangrijk zijn. Niet alleen grote bedrijven zijn lid van de VOG, ook middelgrote en kleinere ondernemingen voelen zich bij ons thuis. Door de kracht van het collectief kan de VOG als belangenbehartiger meer voor elkaar krijgen. Tegelijk willen we een inspirerende plek zijn waar ondernemers elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingen vinden.

Basislidmaatschap:
Door lid te worden van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg sluit u zich aan bij een netwerk meer dan 325 bedrijven uit onze gemeente. Als lid kunt u uw bedrijf en uw activiteiten onder de aandacht brengen van een groot netwerk, alle andere bedrijven in onze gemeente en ruim 1.000 abonnees van onze wekelijkse nieuwsbrief.

We organiseren verschillende netwerkmomenten. Denk aan bedrijfspresentaties, online-overlegsessies, informatie-avonden samen met een lid of partner. Elke bijeenkomst heeft zijn eigen karakteristieken en is daarmee een mooi moment je netwerk aan te halen of uit te breiden.
Natuurlijk is het fysiek bij elkaar komen vanaf april 2020 anders i.v.m. de corona maatregelen.

Nieuws
Wij plaatsen iedere week actuele informatie en informatieve artikelen op onze website. Daarnaast  maken we podcasts die te beluisteren zijn via o.a. Spotify. Ook versturen we iedere week op vrijdag een nieuwsbrief naar ruim 1.000 abonnees.

Ledenoverzicht
Ieder VOG lid krijgt een eigen bedrijfspagina in het bedrijven overzicht waarin de belangrijkste contactgegevens gepresenteerd worden.

Exploitatie informatiezuilen
De VOG exploiteert een drietal informatiezuilen. Hierop is het mogelijk om tegen een lage vergoeding te adverteren. Dit is exclusief voor VOG leden. Voor informatie hierover, verwijzen we je naar de pagina VOG Informatiezuilen.

Het basislidmaatschap van de VOG kost € 110 excl. BTW per jaar.

Pluslidmaatschap:
Naast het basislidmaatschap heeft u de mogelijkheid om aan te melden als pluslid, waarmee u naast alle genoemde zaken van het basislidmaatschap, een prominentere presentatie krijgt. VOG plusleden krijgen een aantal extra mogelijkheden: een uitgebreidere bedrijfspagina, gratis vacatures plaatsen op de VOG-website, extra aandacht in de ledenlijst. Voor uitgebreidere informatie over het pluslidmaatschap klik hier.

Het pluslidmaatschap van de VOG kost € 150 excl. BTW per jaar.

 

Bekijk een basispagina Bekijk een Pluspagina

Voor óns betekent uw lidmaatschap dat wij meer invloed krijgen als vereniging/platform. Een groter ledenbestand geeft ons immers meer draagvlak en zeggingskracht, onder meer richting de lokale overheid. U kunt meepraten en meebeslissen door mee te doen aan onze netwerkbijeenkomsten en de online kennissessies. U kunt als lid actief meepraten en denken over diverse lokale zaken.

Word lid van de VOG

Bent u al lid maar wilt u uw lidmaatschap uitbreiden naar een pluslidmaatschap (€ 25 eenmalig en €40 extra per jaar)? Dan kunt u ons het beste een berichtje via de contactpagina sturen. U ontvangt dan een e-mailbericht waarin de benodigde informatie wordt gevraagd voor een juiste presentatie op de VOG site.