Overname Degraform Steigers door Muehlhan

Muehlhan B.V. heeft met ingang van 1 januari 2017 Degrafrom Bekistingen en Steigers BV uit Raamsdonksveer overgenomen. Muehlhan verwerft daarmee een grote positie in de steigerbranche voor Nederland en België. De overname past in de groeistrategie die Muehlhan heeft om op alle facetten van steigerbouw een rol te spelen.

degraform-steigers

Degraform heeft op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in de bouw van steigerconstructies voor infra en overige civiele werken zoals bruggen, industrie en scheepswerven. Door de overname wordt de toekomst van Degraform gewaarborgd in grootte, materiaal en mankracht. De toekomst zal door middel van investeringen van Muehlhan positief zijn.

Guy Tanguy en Niko van Ruitenburg, de directie van Muehlhan B.V.: ” We zijn blij dat we met de overname van Degraform en dat we hierdoor de gestage groei in de steigerbouw activiteiten kunnen blijven maken. Ondanks de overname zullen alle banen behouden blijven voor het Degraform personeel.”

Door de samenvoeging kunnen we verder uitgroeien als een sterkere gerenommeerde aanbieder en partner voor al haar gerespecteerde opdrachtgevers. De gevestigde naam Degraform zal veranderen in Muehlhan.

Bron: Degraform.nl