Bezoekadres:
Luiten Ambachtstraat 28
4944 AT  Raamsdonk
  www.plaagdieradvies.nl

  +31 (0)85 00 43 871
   +31 (0)6 39 18 84 41
 PlaagdierAdvies

  info@plaagdieradvies.nl

Plaagdier Advies is uw specialist op het gebied van ongediertebestrijding, we zijn een jong, snelgroeiend bedrijf. De medewerkers van Plaagdier Advies staan 24/7 voor je klaar. Bij Plaagdier Advies zijn alle medewerkers in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Door de brede kennis van de plaagdierbestrijdingstechnischi kun je bij ons altijd rekenen op een betrouwbare en goede service.

Plaagdier Advies verleent zijn diensten in alle mogelijke sectoren, van de industriële productie, horeca, opslag en transport tot vastgoed. Maar ook staan de medewerkers van Plaagdier Advies klaar voor particulierenoverheden en instanties als woningbouwverenigingen. 

 

Naar website

Volg Plaagdier Advies op Facebook

VOG PlusVoordeel

Bent VOG-lid en wilt u maximaal beschermd zijn tegen plaagdieren? Alle VOG-leden krijgen nu bij een 2 jarige overeenkomst voor de plaagdierbeheersing 20% korting op de gehele overeenkomst of op de huidige al lopende overeenkomst. 

Wilt u geen overeenkomst, maar toch gebruik maken van onze diensten? Dan bieden wij u als VOG-lid een gereduceerd tarief op losse bestrijdingen.
Informeer naar de mogelijkheden en de voorwaarden via +31 (0)6 39 18 84 41.