Postbussen toch gevestigd op Dombosch

Op verzoek van ondernemersvereniging VOG heeft TNT post een enquĂȘte onder de postbushouders in de gemeente Geertruidenberg gehouden. De postbussen gaan namelijk in de nabije toekomst verhuizen en TNT post had hierbij de keuze voor de Boerenbond of industrieterrein Dombosch als nieuwe locatie. TNT post had de voorkeur voor vestiging bij de Boerenbond in de kern van Raamsdonksveer, doch naar aanleiding van het ‘overweldigend aantal reacties van ondernemers’ is alsnog de keuze op industrieterrein Dombosch als vestigingslocatie gevallen.

Vanuit het bestuur van ondernemersvereniging VOG is dank richting TNT post uitgesproken omdat zij er alsnog voor gekozen hadden de wensen van hun klanten te toetsen. Op basis van deze wensen zijn zij tot de uiteindelijke keuze gekomen.
Tevens is richting de politiek teleurstelling uitgesproken dat zij het blijkbaar onvoldoende relevant vonden dat er een extra verkeersdruk bij de Boerenbond (Julianalaan) zou ontstaan bij vestiging van de postbussen aldaar. Een verkeersdruk welke voor oa omwonenden en schoolgaande jeugd door ondernemersvereniging VOG onwenselijk werd geacht. Ondanks verzoeken vanuit ondernemersvereniging VOG vond de politiek het helaas niet noodzakelijk/wenselijk dat zij hun mening richting TNT post lieten horen om te komen tot enige dialoog. Het uitspreken van een mening had in deze echter zeker geen kwaad gekund.