Premier Rutte en G’berg

De VOG en het VOG-bestuur zijn zowel lokaal als landelijk politiek neutraal. Toen het VOG-bestuur dan ook het verzoek bereikte om het bezoek van huidig premier Mark Rutte aan de gemeente te arrangeren kon hieraan niet direct de medewerking verleend worden. Echter individuele VOG-ondernemers konden dit wel en deden dit ook. Nu blijkt dus het unieke feit dat de huidige premier Mark Rutte een uitgebreide kennismaking heeft gehad met de ondernemers in de gemeente Geertruidenberg.

Diverse bedrijven werden destijds bezocht, gegeten werd bij Atex-licht en een interactieve bijeenkomst vond plaats in fort St. Gertrudis. Mark Rutte vertrok op het einde van de avond met oa een miniatuurvrachtwagen van Adriaanse Transport.

Mark Rutte bleek tijdens het formele en informele deel van deze dag welbespraakt maar ook sympathiek. Zijn oproep aan het toen zittende college en ondernemers om beter met elkaar de dialoog aan te gaan leverde toen niet direct resulaat op maar lijkt het nu wel te doen. Niemand besefte zich dat de toekomstig premier op bezoek was maar dat unieke feit blijkt nu achteraf wel.