Prima VOG-eindejaarsfeest

Met bijna 300 bezoekers was donderdagavond sprake van een prima VOG-eindejaarsfeest bij de lokale ondernemersprijswinnaar Oscars Eventcenter. Veel ondernemerscontacten zijn weer opgefrist en nieuwe zijn onstaan. Onduidelijk is nog wanneer de laatste feestvierder de feestlokatie heeft verlaten doch vaststaat dat dat vroeg in de morgen was.

Autoschade, stomerij, advocaten, notarissen, schilders, industriëlen, dienstverleners, detaillisten,enz. De ondernemers waren ruim en breed vertegenwoordigd. Het team van Oscars Eventcenter verzorgde de prima avond en de Rooy Hoveniers had nog wat kerstbomen beschikbaar gesteld.

In 2012 zal het thema zijn: VOG 1.2 – Hetzelfde met meer in 2012. Komend jaar zal dan ook de stimulans van onderlinge ondernemerscontacten extra aandacht krijgen middels activiteiten. De volgende bijeenkomst is de nieuwjaarsbijeenkomst – met de drie andere grote ondernemersverenigingen in de Amerstreek – maandag 9 januari in Theater de Bussel te Oosterhout. Uitnodigingen volgen binnenkort.