Raad geen tijd voor bijeenkomst KvK

Na de recente herindeling valt de gemeente Geertruidenberg onder de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland (Breda). Ter nadere kennismaking organiseert de KvK nu kennismakingsbijeenkomsten met de gemeenteraden van de gemeenten en dit bleken bij eerdere gemeenten/gemeenteraden nuttige bijeenkomsten te zijn. Bij een dergelijke bijeenkomst nodigt men dan ook het (georganiseerde) bedrijfsleven uit.

Maandagavond as was zo ook een kennismakingsbijeenkomst met de gemeenteraad van Geertruidenberg gepland. Deze bijeenkomst is echter op het laatste moment geannuleerd omdat de meerderheid van de raad geen gelegenheid blijkt te hebben om naar deze bijeenkomst te komen. Onduidelijk is wat de exacte reden is doch betrokken partijen betreuren vanzelfsprekend deze annulering.

Gelet op het belang van de KvK en een dergelijke bijeenkomst hebben partijen nu aangegeven dat men ernaar streeft alsnog op korte termijn tot een dergelijke bijeenkomst te komen. Vanzelfsprekend zal het VOG-bestuur ook graag haar medewerking verlenen aan een dergelijke bijeenkomst.