Raamsdonksveer in de top 10 AED’s !

Met gepaste trots kunnen we melden dat Raamsdonksveer is terug te vinden in de (landelijke) top 10 van publiekelijk beschikbare AED’s!

Deze AED’s zijn aangesloten bij HartslagNu en worden opgeroepen via 112 in het geval van een reanimatie.
MaxPrevent heeft zich de afgelopen jaren ingespannen om bedrijven te stimuleren om hun AED’s aan te melden bij HartslagNu en zo mogelijk bij te dragen aan het redden van een leven. Samen met de gemeente Geertruidenberg zijn we dagelijks bezig om dit doel te verwezenlijken.
Het doet ons goed om deze mooie vermelding in de landelijke top 10 te zien. Echter zijn we er nog niet. Naast de AED’s zijn er uiteraard ook (burger-)hulpverleners nodig om de levensreddende apparatuur, wat een AED onder aan de streep is, te bedienen.

Bij deze wil ik dan ook een oproep plaatsen om u als burgerhulpverlener en/of uw AED aan te melden bij HartslagNu.nl.

Samen maken we het veiliger! Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met MaxPrevent via info@maxprevent.nl of 0162-852592.

In het verlengde van onze overtuiging en het maatschappelijk verantwoord ondernemen is  MaxPrevent bedenker en initiatiefnemer voor het tactisch plaatsen van AED’s binnen de gemeente Geertruidenberg. Hiermee is de kans op overleven na een hartstilstand aanzienlijk vergroot doordat beschikbaar gestelde AED’s binnen de 6 minuten gestelde normtijd inzetbaar kunnen zijn.
MaxPrevent draagt zorg voor het onderhoud aan de AED’s en buitenkasten waardoor een goede operationaliteit gegarandeerd blijft. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van het netwerk van AED’s om de gemeente Geertruidenberg “hartveilig” te houden.

Patrick de Wit
MaxPrevent

Bron :  HartslagNu.nl