Raamsdonksveer krijgt pannenkoekenrestaurant met klein attractiepark

Raamsdonksveer krijgt vanaf eind maart een pannenkoekenrestaurant. Aan de Maasdijk opent zaterdag 25 maart Pan en Koek. Eigenaren zijn Shirley Vodegel en Rolf Peters uit Raamsdonksveer. “Bij de zaak komt een klein attractiepark”, vertelt Vodegel. “Met een autoracebaan, botsautootjes, een kinderboerderij en een treintje.”

pannekoeken

De afgelopen week zijn er al ‘dieren’ te zien op het terrein bij Pan en Koek. “We willen natuurlijk de kinderen deze kant uit krijgen. Er is niet zoveel te doen in de buurt. Raamsdonksveer heeft geen pannenkoekenrestaurant. Naast pannenkoeken willen we ook een bistro zijn.” Peters was eigenaar van Mega Tent Hire, dat tenten verzorgt bij onder meer Pinkpop, Mysteryland en Lowlands. Dat bedrijf draagt hij over aan zijn zoon. “Mijn vriend was toe aan nieuwe uitdaging”, zegt Vodegel.

De laatste twee uitbaters van het pand aan de Maasdijk deden dat zonder succes. Het alcoholvrije restaurant Saladdin liep niet, ook het Turkse restaurant Pasja kende nauwelijks klanten. Het schrikt Vodegel niet af. “Dit is een perfecte locatie. Iedereen komt hier voorbij.” De zaak ligt op de weg van bedrijventerrein Dombosch naar de A27. “Dit wordt een groot succes.”

Clown Milko Steyvers is bezig bij de opening op zaterdag 25 maart.

Bron: BNdeStem.nl

 

Even voorstellen: Pan en Koek.

pan-en-koek

Een pannenkoekrestaurant aan de Maasdijk. Shirley en Rolf zijn hard aan het werk om eind maart de deuren te kunnen openen van hun “Pan en Koek” restaurant. Een pannenkoekrestaurant, maar ook (bistro)gerechten zullen worden geserveerd.
Naast het restaurant verrijst een enorme (jungle)speeltuin. Uiteraard houden wij u van de ontwikkelingen op de hoogte.

Bron: Facebook Geertruidenberg in beeld