Racedemo klassieke motoren zondag

De stichting HRED organiseert zondag 28 september voor de 4e keer een racedemo met klassieke motoren op bedrijventerrein Dombosch 2. Dit houdt in dat er vanaf vrijdag 26 september door medewerkers van deze stichting enige activiteiten worden gepleegd op het industrieterrein. Dit zal variëren van het plaatsen van bedrijfsunits, dranghekken, vlaggenmasten etc. Het meeste zal gebeuren op zaterdag de 27e september.

Op zondag de 28e september is het bedrijventerrein (gedeelte Dombosch 2) vanaf 9.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Er is met de gemeente afgesproken (en volgens vergunning vastgelegd) dat bedrijven te allen tijde bereikbaar zijn voor hulpdiensten en medewerkers van de aangrenzende bedrijven. De contactpersoon op zondag 28 september bij vragen of gebeurtenissen op het terrein is Johan Wintermans (06-53792950) of Corne Caron (06-50678077)

Op maandag zal het laatste worden opgeruimd aan materialen. Ook die dag zijn genoemde contactpersonen voor vragen of opmerkingen te bereiken op de twee telefoonnummers.