Sabine van der Hulst bestuurslid VOG

Met ingang van 5 april j.l. is Sabine toegetreden tot het bestuur van de VOG. Even kennis maken:

Sinds 29 september 2017 heb ik een onderneming op het bedrijventerrein Dombosch II. Een onderneming waarmee ik onder andere bedrijven bijsta met het verder laten groeien van hun business, het ontzorgen en het optimaliseren van processen en communicatie.
Wil je meer weten? Bezoek mijn sites raeda-coaching.nl en raeda-ruimteverhuur.nl of kom eens langs om kennis te maken. Ik ben gevestigd aan de Bliek 15.

Zoals elk bestuurslid heb ik ook een aantal focuspunten: VOG Academie en de VOG Breakfast.
De VOG Academie is opgericht om informatie te verschaffen over uiteenlopende onderwerpen. Dit kunnen onderwerpen zijn die bij wet veranderen, maar ook onderwerpen die de meeste van ons aangaan als ondernemer. Voorbeeld van onderwerpen zijn; Omgevingswet, Communicatie, Medewerkers-tevredenheid en ga zo maar door. Ik nodig je van harte uit om jouw ideeën met mij te delen, zodat we samen het maximale uit de VOG Academie kunnen gaan halen.

De VOG Breakfast organiseren we een aantal keer per jaar bij telkens een ander VOG-lid. Ook hier geldt, voel je vrij om mij te benaderen als jij ook een groep ondernemers over de vloer wilt voor een ontbijt. Jij krijgt hierbij de kans om jouw bedrijf te laten zien en er het een en ander over te vertellen.

Met vriendelijke groet,

Sabine van der Hulst

Academy@VOG.nl
Bliek 15
4941 SG  Raamsdonksveer
+31 (0)6 – 36 31 60 93