‘Smaakvol feesten’ 27 september

“Laagdrempelig, betaalbaar, toegankelijk en voor ieders portemonnee”, dat is de omschrijving die past bij ‘Smaakvol feesten’ in Raamsdonksveer zegt Carrie Weterings van de organisatie.

Het evenement wordt donderdag 27 september in zaal Boelaars gehouden. Op de flyer staat dat het een feest- en trouwbeurs is, maar volgens Mandy Ekris (ook organisatie) dekt dat niet de lading. “Smaakvol feesten is een beleving. Van het begin tot het einde.”

De belevenis start bij aankomst, zeggen de organisatoren. De ontvangst zal groots zijn. “In geuren, kleuren en smaak zullen de gasten het feestgevoel ervaren”, vertelt Weterings enthousiast. Bedrijven presenteren zich op een podium en er staan diverse stands. Ook een modeshow, muziek, een demonstratiekok en een tombola zullen niet ontbreken.

Initiatiefnemers Patricia Koppens en Hubert Boelaars hebben al jaren plannen om een evenement te organiseren dat gericht is op feesten. Boelaars: “We hebben heel bewust voor lokale ondernemers gekozen. Door de nieuwbouw heeft de gemeente veel nieuwe inwoners gekregen, die niet allemaal weten wat er lokaal te koop is.” Coppens: “We laten donderdag zien waar een klein dorp groot in kan zijn.”

De toegang tot ‘Smaakvol feesten’ is gratis. Het evenement duurt van van 20.00 tot 23.00 uur.