Stand van zaken Informatiezuilen

Op de redactie komen vragen binnen over het publiceren op de informatiezuilen, daarom deze update.

Eerder hebben we u gemeld dat we op verzoek van de VOG werkgroep Horeca & Retail in samenwerking met de gemeente Geertruidenberg twee informatiezuilen hebben aangekocht. Eén zuil plaatsten we langs de Maasdijk ter hoogte van Louwman & Parqui in de rijrichting Raamsdonksveer, de andere komt langs de Wilhelminalaan na de rotonde bij restaurant Triangel rijrichting centrum Raamsdonksveer.

Beide informatiezuilen plaatsen we in week 33 (rond 15 augustus). Op 23 juli volgt de redactie een instructie voor de aansturing van de borden. Kort daarna informeren we de leden over de verschillende publicatie vormen, -tijden, -frequentie en de daarmee gepaard gaande kosten.

We hebben vragen gekregen over de afbeeldingsformaten en de verschijningsvormen. Om die reden staat hiernaast een demonstratie afbeelding van de leverancier Q-Lite. Deze kan je downloaden en als model gebruiken. (Beweeg uw muis boven de afbeelding, klik rechtermuisknop en kies voor optie:”afbeelding opslaan als”).

Onze grafisch designer maakt een standaard layout /”masker” dat u kunt gebruiken voor uw eigen ontwerp. Vind u dit lastig, dan kunt u
natuurlijk u om ondersteuning vragen.
Dit alles en meer vermelden we in de “Spelregels van de Infozuil” die de VOG-leden in week 31 zullen ontvangen.

We houden u op de hoogte.

Bestuur VOG