Rabo Startersevent: Sterk van Start 14 sept

Heb je plannen om je eigen bedrijf op te zetten of ben je onlangs van start gegaan? Dan is het Rabo event op donderdag 14 september iets voor jou!

Hieronder lees je wat er op het programma staat:
19.30 – 19.45 uur   Inloop
19.45 – 20.15 uur   Sterk van start met je ondernemingsplan
20.15 – 20.45 uur   De start van Rob v.d. Heijden met Retailstars B.V.
20.45 – 21.00 uur   Pauze
21.00 – 21.30 uur   Het geheim van een goede pitch
21.30 – 22.00 uur   Netwerkborrel

Locatie: Adviescentrum Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15, Oosterhout.

Schrijf je nu in
Meld je aan voor het event ‘Sterk van Start’ en maak een flinke stap met je eigen bedrijf. Meer info over het programma vind je hieronder.

Meld je hier aan

Ga sterk van start met je ondernemingsplan
Misschien wel de grootste uitdaging van een startende ondernemer of ZZP’er is het schrijven van een ondernemingsplan . Daarom geven we je op 14 september handvatten voor het maken van een goed businessplan. Want een goed ondernemingsplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. Ook praktische zaken zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het openen van een zakelijke rekening en verzekeringen komen aan bod.

De start van…
Hoe ben jij gestart? Deze vraag stellen we aan Rob van der Heijden. In 2014 startte hij succesvol met het bedrijf Retailstars B.V. Zijn bedrijf levert ICT-oplossingen in de retailbranche. Met een team van consultants en developers helpt Retailstars retailers elke dag om nog succesvoller te worden en meer uit hun klanten te halen. Hoe heeft Rob het destijds aangepakt en waar liep hij tegenaan? Hij deelt met jou zijn ervaringen.

Het geheim van een goede pitch
Een elevator pitch is een kernachtige en overtuigende presentatie van jouw bedrijf, plan of idee. Het is dus heel belangrijk om dat verhaal goed over de bühne te brengen. Je krijgt van ons advies en tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

We kijken uit naar je komst op 14 september!

Bron: Rabobank