Stem voor de BIZ!

Het veilig kunnen ondernemen op bedrijventerrein Dombosch (meer dan 200 bedrijven, meer dan 4000 arbeidsplaatsen) valt je niet op. En dus valt ook niet op dat dit mede gerealiseerd wordt door de collectieve beveiliging. Maar hoe wordt de situatie wanneer de collectieve beveiliging stopt?

De verwikkelingen de afgelopen weken hebben de aandacht afgeleid van waar het eigenlijk om gaat: de bedrijven/ondernemers zorgen er samen voor dat de veiligheid op het bedrijventerrein op een goed peil blijft. Een unieke situatie waarover we op Dombosch beschikken en die we wat ons betreft moeten koesteren.

De meeste grote bedrijven zullen voor gaan stemmen of hebben dat al gedaan. En dit zijn niet alleen grote bedrijven maar ook bedrijven met meerdere panden/vestigingen op Dombosch en bedrijven die voor een aanzienlijke lokale werkgelegenheid zorgen. Maar ook bedrijven/ondernemers die daardoor voor een fors deel aan de BIZ-heffing zullen bijdragen en dus bedrijven die durven te kiezen voor investeringen in het nu en de toekomst.

De VOG roept ondernemers/bedrijven dan ook op om voor te stemmen. Het onlangs gepubliceerde BIZ-rapport stimuleert daar wellicht niet toe, maar dat rapport gaat over de procedure van het tot stand komen van de BIZ en niet over de uitvoering van de beveiliging, die top was. De weldenkende ondernemer heeft dit volgens ons allang door.

Stemmen kan nog tot 21 november 16u middels het circa 20 oktober door de bedrijven ontvangen stemformulier.