Topspreker bij VOG-bijeenkomst 2-10

Na Maarten van Rossem als gastpreker 29 mei jl zal ondernemersvereniging VOG bij de bijeenkomst 2 oktober haar leden verrassen met een totaal andere maar zeker niet minder interessante gastspreker: René Boender.

René C.W. Boender (1958) is al ruim tien jaar een veelgevraagd spreker. De wereld is zijn werkterrein (Orlando, NY, LA, Perth, Kaapstad, Milaan, Davos). René Boender is als brain-agent betrokken bij de meest uiteenlopende projecten van zeer prestigieuze merken. Hij is auteur van de bestsellers Great to Cool en Cool is Hot, de uitvinder van de 3″12″Eternity-wet, de nieuwe ROI opvatting en geeft graag braincandies met een bite door. Hij gelooft dat alles staat of valt met de kracht van communicatie. René Boender biedt een fontein van ideeën. Hij inspireert vele ‘captains of industry’ één op één en vertelt alles over (BtB) consumenten contact. Social media, Twitter, Facebook hebben geen geheimen meer na zijn keynote. Hij geeft een toelichting op wat was, maar – belangrijker – op wat gaat komen: Generatie Z. De Generatie die niet wil delen, maar wel kan vermenigvuldigen. René Boender is actief als keynote speaker, innovatiefuturist, dagvoorzitter, trendteller en natuurlijk brain-agent voor “marketing audits”.

The world is changing! Ready for more inspiration? Kom naar de VOG-bijeenkomst 2 oktober (nadere info volgt komende weken).

Al benieuwd? Kijk dan zovast naar volgende: http://www.youtube.com/watch?v=DXvtqDZ9taM&sns=em