Training ‘Geef overvallers geen kans’

Op maandagavond 30 januari vindt een training ‘Geef overvallers geen kans’ voor retail-ondernemers en hun personeelsleden plaats. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst worden zij geconfronteerd met (onveilige) werkwijzen, om bewustwording teweeg te brengen als het gaat om veiligheid in hun werkomgeving en wat zij kunnen doen om die veiligheid te vergroten.

gemeente-geertruidenberg

Het aantal overvallen in Nederland is in 5 jaar tijd fors afgenomen door een gezamenlijke inspanning van overheid, ondernemers en diverse andere partijen. De praktijk leert echter dat de veiligheidsmaatregelen in veel ondernemingen nog altijd een punt van aandacht zijn. Ervaringen in ‘het veld’ wijzen uit dat medewerkers zich onvoldoende bewust zijn hoe belangrijk hun werkwijze is als het gaat om het voorkomen van een overval.

Locatie en programma
De bijeenkomst vindt plaats in Boelaars Zalencentrum, Keizersdijk 48 in Raamsdonksveer. Vanaf 18.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee en een broodje. De avond wordt om ongeveer 21.30 uur afgesloten.

Aanmelden
De training is geheel kosteloos en wordt aangeboden door de gemeente Geertruidenberg, RPC Zeeland-West-Brabant en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).U kunt zich aanmelden door voor 24 januari een mail te sturen naar n.dekort@geertruidenberg.nl.

Stem op onze poll over dit onderwerp

afbeelding-poll-14

Bron: GemeenteGeertruidenberg