Training ‘Veiligheid’ voor winkeliers

Op maandagavond 21 november vindt een training ‘Veiligheid’ plaats. Tijdens deze interactieve voorlichtingsbijeenkomst leren u en uw medewerkers hoe u het risico op een winkeldiefstal en/of agressie in de winkel kunt verkleinen.

Gemeente Geertruidenberg

Winkeldiefstal kost de Nederlandse detailhandel jaarlijks 500 miljoen euro. Anders gezegd, u werkt 1 dag per week voor niets! Een goede aanpak van winkeldieven is daarom van groot belang.

Daarnaast blijft dat ruim 30% van de winkels (*) te maken heeft met agressieve klanten. Het is daarom belangrijk dat u weet hoe u diefstal en agressie kunt voorkomen en wat u kunt doen als u er toch mee te maken krijgt.

De training is geheel kosteloos en wordt u aangeboden door de gemeente Geertruidenberg, RPC Zeeland/West-Brabant en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Locatie en programma
De training vindt plaats in het gemeentehuis in Raamsdonksveer. Vanaf 18.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee en een broodje. De training is interactief en er wordt ook een acteur ingezet om situaties na te spelen en te bespreken. De avond wordt om ongeveer 21.30 uur afgesloten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door, voor 14 november, een mail te sturen naar n.dekort@geertruidenberg.nl

*uit onderzoek van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)