Uitnodiging: 14 mei – Interactieve Informatieavond

Energie voor de toekomst, die maken we samen. Daarom horen wij graag van u, welke kansen en mogelijkheden u ziet voor de Amercentrale.

De wereld staat voor grote uitdagingen op klimaatgebied. Het Parijse klimaatverdrag is door bijna alle landen in de wereld getekend met als doel de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. En Nederland is een van de landen die volop inzet op verduurzaming en reductie van CO2.  Het eventueel op termijn sluiten van de Amercentrale is een van de mogelijkheden van de regering om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen.

Kansen voor de Amercentrale
De Amercentrale en het gebied eromheen, vervullen momenteel een belangrijke rol in het elektriciteitsnetwerk en warmtenetwerk van Noord-Brabant en Nederland. Maar de komende decennia gaat er veel veranderen. En wat dat gaat betekenen voor de Amercentrale, is nog onzeker. Wat we wel kunnen, is ons goed voorbereiden op ontwikkelingen die er vrijwel zeker gaan komen.

Kansen zien en benutten
Energie voor de toekomst, die maken we samen. Daarom horen wij graag van u, of uw organisatie, welke kansen en mogelijkheden u ziet voor de Amercentrale en het gebied hieromheen. Dat willen we doen tijdens een interactieve informatieavond op 14 mei.

Bijeenkomst Energie voor de toekomst
Datum     14 mei 2018
Locatie    volgt per e-mail
Tijd          inloop vanaf 19:00 uur

Kansen voor u
Noteer de datum in uw agenda en praat mee. Het resultaat van deze bijeenkomst gebruiken we bij het opstellen van mogelijke scenario’s voor de toekomst. Het mag duidelijk zijn, we waarderen uw komst enorm.

Meld u aan!
U kunt zich tot en met 7 mei aanmelden. Dit kan via amercentrale@geertruidenberg.nl. Als u een organisatie vertegenwoordigt horen wij graag namens welke organisatie u komt.

Stuur deze uitnodiging vooral door
in uw netwerk!

Bron : RWE 2018-05-14 Uitnodiging Amercentrale