Uitnodiging Network Coffee met het IMK

Na het succesvolle nieuwjaarsontbijt houden we op maandag 01 februari wederom onze “Network Coffee” in Restaurant de Triangel. Tijdens deze network coffee zal Maurice Spoorenberg van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf een presentatie houden over 155 red een bedrijf.

a drop of coffee

Acute hulp voor ondernemers! 155-red-een-bedrijf helpt jaarlijks honderden ondernemers. Van een meubelwinkelier, ict adviseur, garagehouder tot zzp’ers in de bouw. Iedereen heeft weer een eigen verhaal waarom het ineens minder gaat. Zit u met uw bedrijf ook in een moeilijke periode? 155 biedt u als ondernemer direct hulp! Maurice Spoorenberg zal een korte presentatie houden over hoe dit in zijn werk gaat. Natuurlijk zijn alle ondernemers in de gemeente hierbij wederom van harte welkom,  ook als je (nog) geen lid bent van de VOG.

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 10.30 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.