Uitnodiging Network Coffee

Zoals gebruikelijk iedere eerste maandag van de maand houden we ook op maandag 6 februari weer een Network Coffee voor alle ondernemers in de gemeente Geertruidenberg. Deze wordt weer gehouden in Restaurant de Triangel in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 uur.

network-coffee-kop-koffie3

Tijdens de komende Network Coffee houden we een presentatie omtrent community art en de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven bij verenigingen en stichtingen. Hoe kun je nu helpen zonder direct de portemonnee te trekken als sponsor van een community project. We doen dit aan de hand van het voorbeeld “Geertruidskerk”, waarbij een grote productie als Jesus Christ in Concert voor verbinding moet zorgen in de samenleving om op de lange termijn het gebouw als cultureel erfgoed te kunnen behouden.

jesuschrist3

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.

Bron: VOG bestuur