Uitnodiging Participatie Netwerk Event 2017

Heb jij jezelf al aangemeld voor het Participatie Netwerk Event op 10 oktober? Aanmelden kan nog t/m vrijdag 6 oktober!

Aan de slag gaan is jou als ondernemer zeker op het lijf geschreven. Maar met wat? En met wie?

Op 10 oktober 2017 willen we graag samen met jou en 300 andere West-Brabantse ondernemers het onderwerp sociaal ondernemen aanpakken. En nee, niet over theorie, wetgeving en subsidiemogelijkheden in een zaaltje met lauwe koffie en droge cake.

  Laten we het eens anders doen. Vanuit de praktijk. Regionaal. Op een unieke locatie. Met inspirerende sprekers zoals Annemarie van Gaal. Met humor door o.a. Jaap Bressers. Met de uitreiking van de Participatieprijs West-Brabant 2017 aan één van de drie finalisten: Gova, Hyperpro of Quasar. En verder met een spetterende muziekshow, een walking diner, voldoende gelegenheid om te netwerken en nog véél meer!
Kortom, we nodigen je graag uit:
Wanneer?
Waarvoor?
Waar?
Inloop
Einde
Dinsdag 10 oktober 2017
Het Participatie Netwerk Event
Fort St. Gertrudis te Geertruidenberg
16.00 – 16.30 uur
± 20.30 uur

Meld je aan!

Het Participatie Netwerk Event 2017 wordt mogelijk gemaakt door:

het Regionaal Werkbedrijf West-Brabant in samenwerking met het WerkgeversServicepunt West-Brabant (WSP Breda, WSP Brabantse Wal, WSP Hart van West-Brabant en WSP WerkLink). Binnen het Regionaal WerkBedrijf West-Brabant zijn vertegenwoordigt: de 18 gemeenten, De Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (namens de werkgevers), het FNV (namens de werknemers), het UWV en de 3 Sociale Werkbedrijven (ATEA-groep, !GO voor mensenwerk en WVS).

Bron: © 2017 Regionaal Werkbedrijf West-Brabant | Ontwerp en realisatie:Brandpunt Media