Uitnodiging : Praat mee over het Dombosch

Op 7 mei gaan wij om van 19.30 tot 21.30 uur in gesprek met de ondernemers op Dombosch om te horen wat hun wensen en ideeën zijn.


Als ondernemer bent u continu bezig met de toekomst van uw bedrijf. Waar liggen kansen en mogelijkheden? Ga ik investeren in zonnepanelen? Kan ik mijn bedrijf verder uitbreiden op deze locatie? Hoe zit het in de toekomst met de bereikbaarheid van mijn bedrijf aan de A27?

Uw wensen voor succesvol ondernemen op Dombosch
Zaken die invloed hebben op de toekomst van uw bedrijf zijn onder meer het pand en de locatie. Omdat de gemeente het bestemmingsplan voor bedrijventerrein Dombosch gaat vernieuwen willen wij, ondernemersvereniging VOG en gemeente, graag met de ondernemers op Dombosch in gesprek over de toekomst van Dombosch I en II. Dit heeft te maken met de komt van de Omgevingswet.
Welke wensen heeft u om ook in de toekomst succesvol te kunnen ondernemen op deze locatie? Waar liggen kansen en wat betekent dat voor bijvoorbeeld omwonenden van dit gebied?

Op 7 mei met andere ondernemers in gesprek over mogelijkheden
Om dit goed in beeld te krijgen organiseren de VOG en gemeente Geertruidenberg binnen de VOG Academy op 7 mei een bijeenkomst. U krijgt die avond in vogelvlucht uitleg over de gevolgen van de nieuwe Omgevingswet op het huidige bestemmingsplan voor Dombosch. Maar we willen vooral met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden aan de hand van vier thema’s:
1. Dombosch een A-locatie
2. Dombosch Energieneutraal
3. Dombosch Innovatief
4. Dombosch Gezond & Veilig
Uw inbreng nemen we mee bij het ontwikkelen van het omgevingsplan Dombosch.

Noteer 7 mei in uw agenda en meld u aan voor 27 april a.s.

Datum: maandag 7 mei 2018 | van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: bedrijventerrein Dombosch, precieze locatie volgt na aanmelding

Alternatieve datum
Wilt u deelnemen, maar komt 7 mei niet uit in uw drukke agenda? Op dinsdag 8 mei bespreken wij dezelfde thema’s met omwonenden van Dombosch en andere belangstellenden. Ook daarbij bent u van harte welkom. Graag bij aanmelding aangeven op welke datum u aanwezig bent.

Schrijf in voor 27 april
Komt u naar de bijeenkomst op 7 (of 8) mei? Schrijf u dan in voor 27 april. Dit kan digitaal via het formulier op www.geertruidenberg.nl/dombosch of via www.academy@vog.nlOf stuur een mail naar dombosch@geertruidenberg.nl o.v.v. de datum en uw naam, de naam van uw bedrijf en uw e-mailadres. Na aanmelding ontvangt u van ons het programma en de locatie.

Verdiepingsslag op 22 mei
Tijdens de bijeenkomsten op 7 en 8 mei willen we vooral ophalen wat er bij u leeft rond de vier  thema’s. Op 22 mei maken we vervolgens per thema een verdiepingsslag. Want de Omgevingswet biedt nieuwe mogelijkheden, maar er blijven ook kaders bestaan.

Wilt u ook deze verdiepingsslag met ons maken? Noteer dan nu alvast 22 mei, 19.30 uur in uw agenda.

Gaat u met ons in gesprek?
Door samen op te trekken zorgen we ervoor dat bedrijventerrein Dombosch ook in de toekomst werkt! Graag tot ziens op 7 (of 8) mei.

Met vriendelijke groet,

Kevin van Oort en Bert van den Kieboom Louis de Wit Sabine van der Hulst
Wethouders gemeente Geertruidenberg Voorzitter VOG VOG Academy