Uitnodiging VOG Netwerkborrel bij Van de Lande

Graag nodigen we ONDERNEMERS en MT-LEDEN uit op de VOG netwerkborrel bij Van de Lande op donderdag 18 februari. Aan het einde van de werkdag even een collega-ondernemer ontmoeten en een gaaf bedrijf bekijken, dat is de bedoeling!


Network borrel vd Lande

Vanaf 17.00 uur bent u welkom bij Van de Lande op het Lissenveld 1 te Raamsdonksveer. Na een kort ontvangst gaan we in groepjes het bedrijf bekijken, om 17.30 uur sluit de voordeur, dus zorg dat u op tijd aanwezig bent. We zien de vele spuitgietmachines die 24 uur per dag werken. Alle producten worden ook bij Van de Lande uitgedacht en we spreken de bedenkers ervan, tevens de ondernemers en grondleggers van het bedrijf!

Bent u ook geïnteresseerd in Participatiewet in Bedrijf, volg dan deze link en geef u daar even voor op. Dit vindt diezelfde middag plaats bij Van de Lande.

Rond 18.10 uur start de netwerkborrel en zorgen we voor een hapje en een drankje. U ontmoet hier collega-ondernemers uit Geertruidenberg. Om 19.00 uur eindigen we zodat u na de files terug naar huis kunt rijden…

Meld u hier aan!

Bron: Bestuur VOG