Uitnodiging Zuiderwaterlinie 16 – 23 september

De Mars voert langs de Zuiderwaterlinie, die met 5 stellingen, 11 vestingsteden, een aantal forten en betoverend mooie natuur een ware erfgoedparel is.

Beste mensen uit Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer,

Tijdens De Mars rijgen wandelaars en natuurliefhebbers deze relatief onontdekte plekken aan elkaar. Gedurende een week lopen zij vanuit Grave en Bergen op Zoom richting Heusden. Op zondagmiddag 23 september komen de deelnemers vanuit beide richtingen in Heusden samen om een muzikaal slotfeest te vieren met optredens van het militair orkest ‘Bereden Wapens’ en dj La Fuente. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

We nodigen u, en uw netwerk, graag uit om mee te wandelen op een of meerdere trajecten. Bijgevoegd vindt u de officiële uitnodiging, het persbericht en flyers van de trajecten bij u in de buurt. Deelname is gratis, we ontvangen graag uw inschrijving via www.zuiderwaterliniemars.nl/inschrijven (individueel of per groep). Voor alle overige etappes die in de week van 16-23 september worden gewandeld, zie www.zuiderwaterliniemars.nl.

We waarderen het zeer als u de informatie over het evenement verspreidt, zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat het prachtige gebied rondom de Zuiderwaterlinie de bekendheid krijgt die het verdient. Gedrukte flyers en posters ter verspreiding in uw organisatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Mocht u bijzondere verzoeken hebben – wilt u een optreden verzorgen, als gids meewandelen, verslagleggen, etc. – dan horen wij het graag.

We hopen u in de week van 16-23 september te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

An van Dixhoorn

06 81137880