Binnen de gemeente Geertruidenberg wonen diverse werkzoekenden die zeer gemotiveerd zijn weer direct aan de slag te gaan en die voor diverse werkzaamheden open staan.

Onderstaand vindt u een overzicht van kandidaten die graag weer aan de slag gaan binnen de gemeente Geertruidenberg. De kandidaten hebben hun voorkeur uitgesproken om hun profiel te plaatsen op deze website. Mocht u interesse hebben in één van de kandidaten dan kunt u contact opnemen met de participatiecoaches van de gemeente Geertruidenberg, participatie@geertruidenberg.nl of 0162 – 579579. Werkzoekenden kandidaten gemeente

Lees hier meer over mogelijke regelingen bij in dienst nemen van iemand met een uitkering.

  1. Veelzijdige aanpakker

Branche/functie: productie, schoonmaak, magazijn

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 50-60

Deze dame heeft jaren met veel plezier parttime gewerkt bij de post. Urenuitbreiding was helaas niet mogelijk en daarom had ze onlangs een baan voor 32 uur per week gevonden. Helaas is dit contract  i.v.m. de Corona crisis beëindigd en zit ze nu met lege handen. Thuis zitten vindt ze niets, dus is ze weer hard op zoek naar een baan! In veel werkzaamheden kan ze zich uitstekend vinden; productie, schoonmaak, magazijnwerk, zolang ze niet de hele dag hoeft te bukken of staan kan ze alles aan. Ze is een harde werker, vindt het prettig om zelfstandig te werken maar houdt ook van mensen om zich heen. Als collega heb je aan haar een collegiale en enthousiaste medewerker.

Ze is per direct beschikbaar, beschikt over een rijbewijs en heeft de voorkeur om ongeveer 32 uur per week te werken.

  1. Representatief en gemotiveerd

Branche/functie: productie

Werk- en denkniveau: HBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze vriendelijke, ambitieuze en representatieve man is erg gemotiveerd om te gaan werken. In zijn geboorteland Syrië heeft hij een universitaire opleiding, industriële chemie, gevolgd en heeft enige werkervaring als supervisor opgedaan. Hij weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is erg gemotiveerd om weer aan het werk te gaan. Mocht dit in een andere functie zijn dan waar hij voor opgeleid is dan is dat geen probleem. Hij is per direct beschikbaar.

  1. Georganiseerde duizendpoot

Branche /functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: man

Leeftijd: 50-60

Deze man is een kalm en geduldig persoon die stressbestendig is en zeer nauwkeurig kan werken. Creatief in het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen.

Goed in plannen en organiseren. Ook handig met de computer, heeft zelf diverse websites ontwikkeld. Zijn motto is: Wat ik niet kan, kan ik leren. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is per direct beschikbaar.

4.. Aanpakker met twee rechterhanden

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: man

Leeftijd: 50-60

Betrokkene is een welwillende man die graag met zijn handen werkt. Hij heeft in het verleden een eigen klusbedrijf gehad, maar heeft hier helaas na 5 jaar mee moeten stoppen, vanwege onvoldoende werk. Daarnaast heeft hij voornamelijk als operator en klusjesman gewerkt. Betrokkene zou het liefst als conciërge bij een school of instelling aan de slag gaan, of een soortgelijke functie. Hij staat ook open voor andere functies/werkzaamheden, als hij maar met zijn handen bezig kan zijn.

  1. Collegiaal en betrokken

Branche/functie: Productie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 60+

Deze vlotte, sociale man heeft in zijn verleden al verschillende werkzaamheden verricht. Het grootste deel van zijn werkzame leven heeft hij gewerkt in de supermarkt en later is hij ook productiewerk gaan doen. In zijn werk is hij vaak doorgegroeid naar bijvoorbeeld leidinggevende functies. In zijn laatste baan heeft hij als productiemedewerker gewerkt, dat is inmiddels afgelopen. Betrokkene wil graag aan de slag in het productiewerk, daarin is het belangrijk dat hij niet de hele dag hoeft te staan. Ook heel zwaar fysiek werk is niet meer haalbaar.

Hij is collegiaal, klantvriendelijk en vindt het belangrijk om het werk dat hij doet ook goed te kunnen doen. Hij zou graag fulltime aan de slag gaan, en is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

  1. Opgewekte positieve dame

Branche/functie: productie, schoonmaak

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 50-60

Betrokkene is al lange tijd in Nederland en wil heel graag hier betaalde werkzaamheden verrichten. Bij voorkeur gaat ze werken in een productie-omgeving waar ze afwisselend kan zitten, lopen en staan. Ze is flexibel en altijd inzetbaar. Betrokkene heeft eerder bij MidZuid een traject gevolgd en heeft daar laten zien een zeer prettige, collegiale medewerker te zijn die zowel zelfstandig als goed in een team kan werken.

  1. Vriendelijke aanpakker

Branche/functie:. divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 60+

Deze man weet van aanpakken en vindt het niet erg zijn handen vies te maken. Hij heeft in het verleden gewerkt als glazenwasser, onderhoudsmonteur, aannemer en in de horeca en zou graag in een van deze richtingen weer aan de slag willen. Meneer is een vriendelijke, harde werker en vindt het ook gezellig om een praatje te maken.

  1. Gemotiveerde werknemer

Branche/functie: ICT, logistiek, productie, administratie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: man

Leeftijd: 40-50

Deze sympathieke man en is netjes en beschaafd. Hij heeft affiniteit met de ICT. Daarnaast heeft hij ook in een magazijn gewerkt en ervaring opgedaan in de productie en lichte administratieve werkzaamheden. Nog liever gisteren dan vandaag wil hij zelfstandig zijn gezin onderhouden en zodoende is hij per direct beschikbaar, fulltime inzetbaar, flexibel in tijden en werkzaamheden.

Kortom een mogelijk zeer geschikte medewerker voor uw bedrijf!

  1. Representatief en veelzijdig

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 

Mevrouw is een representatieve dame. Tot 2 jaar geleden heeft ze samen met haar partner een eigen zaak in de horeca gehad, die ze helaas door omstandigheden hebben moeten beëindigen. In het verleden heeft ze veel ervaring opgedaan als agrarisch medewerker in een bloemen- en plantenkwekerij en als dierenverzorger van klein vee. Mevrouw staat open voor verschillende soorten werkzaamheden, omdat ze nog zoekende is naar wat goed bij haar past. Ze heeft ook ervaring met mantelzorg en zou dit kunnen toepassen in werk.

  1. Opgewekte dame wil graag aan de slag

Branche/functie: ouderenzorg, magazijn, productie, schoonmaak

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30-40

Betrokkene is een vriendelijke, enthousiaste en zelfstandige dame die haar werk graag goed doet. Ze heeft in Eritrea als materiaalbeheerder gewerkt en heeft hiervoor de nodige diploma’s gehaald. Hierdoor heeft ze reeds enige jaren ervaring in een magazijn. Het liefst is ze werkzaam in het verzorgen van oude mensen, maar zij sluit andere werkzaamheden niet uit. Een functie in de logistiek of schoonmaak zouden haar ook goed passen.

Ze is oplossingsgericht en gedreven in wat ze doet. De Nederlandse taal spreekt ze al best goed, instructies zal ze direct begrijpen en ze kan zelfstandig werken. Ze wil graag zo snel mogelijk aan de slag, fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden.