Binnen de gemeente Geertruidenberg wonen diverse werkzoekenden die zeer gemotiveerd zijn weer direct aan de slag te gaan en die voor diverse werkzaamheden open staan.

Onderstaand vindt u een overzicht van kandidaten die graag weer aan de slag gaan binnen de gemeente Geertruidenberg. De kandidaten hebben hun voorkeur uitgesproken om hun profiel te plaatsen op deze website. Mocht u interesse hebben in één van de kandidaten dan kunt u contact opnemen met de participatiecoaches van de gemeente Geertruidenberg, participatie@geertruidenberg.nl of 0162 – 579579. Werkzoekenden kandidaten gemeente

Lees hier meer over mogelijke regelingen bij in dienst nemen van iemand met een uitkering.

  1. Representatief en veelzijdig

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 50-60

Mevrouw is een representatieve dame. Tot 2 jaar geleden heeft ze samen met haar partner een eigen zaak in de horeca gehad, die ze helaas door omstandigheden hebben moeten beëindigen. In het verleden heeft ze veel ervaring opgedaan als agrarisch medewerker in een bloemen- en plantenkwekerij en als dierenverzorger van klein vee. Mevrouw staat open voor verschillende soorten werkzaamheden, omdat ze nog zoekende is naar wat goed bij haar past. Ze heeft ook ervaring met mantelzorg en zou dit kunnen toepassen in werk.

  1. Gemotiveerde werknemer 

Branche/functie: magazijn, productie, administratief, ICT

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 50

Deze sympathieke man en is netjes en beschaafd. Hij heeft affiniteit met de ICT. Daarnaast heeft hij ook in een magazijn gewerkt en ervaring opgedaan in de productie en lichte administratieve werkzaamheden. Nog liever gisteren dan vandaag wil hij zelfstandig zijn gezin onderhouden en zodoende is hij per direct beschikbaar, fulltime inzetbaar, flexibel in tijden en werkzaamheden.

Kortom een mogelijk zeer geschikte medewerker voor uw bedrijf!

  1. Sociaalvaardig, ambitieus en een aanpakker!

Branche /functie: detailhandel, horeca

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 50-60

Deze mevrouw is een mondige, goed gehumeurde, spontane dame. Een bezige bij die altijd het werk ziet. Haar ambities liggen in de detailhandel en de horeca en binnen deze 2 branches beschikt ze over een rijke ervaring. Daarnaast heeft ze veel inzicht in processen en beschikt ze over ruime vakinhoudelijke kennis. Ze kan goed met mensen overweg, is erg ondernemend en commercieel ingesteld. Ze is kortom een aanpakker.

  1. Representatieve dame met veel mogelijkheden

Branche/functie: administratief medewerker, gastvrouw of callcenter 

Werk- en denkniveau: HBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 40-50

Betrokkene is een representatieve dame met veel mogelijkheden. In Iran heeft ze een universitaire opleiding afgerond in de voedselindustrie en heeft als docent gewerkt in de chemie en wiskunde. Ze heeft reeds haar inburgering behaald en spreekt prima Nederlands. In Nederland heeft ze al diverse vrijwilligersactiviteiten uitgevoerd, naar volle tevredenheid van de organisaties. Heel graag wil ze echter ook hier de stap naar betaalde arbeid maken. De capaciteiten heeft ze in huis, ze hoopt dan ook de kans te krijgen van een bedrijf in de omgeving om haar kwaliteiten in te zetten. Bij voorkeur werkzaamheden waarbij ze afwisselend kan staan en lopen en haar rug niet zwaar hoeft te belasten. Werkzaamheden als administratief medewerker, gastvrouw of callcenter passen haar goed. Als alleenstaande moeder van twee kinderen heeft ze een voorkeur overdag te werken.

  1. Collegiaal en betrokken

Branche/functie: Productie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 60+

Deze vlotte, sociale man heeft in zijn verleden al verschillende werkzaamheden verricht. Het grootste deel van zijn werkzame leven heeft hij gewerkt in de supermarkt en later is hij ook productiewerk gaan doen. In zijn werk is hij vaak doorgegroeid naar bijvoorbeeld leidinggevende functies. In zijn laatste baan heeft hij als productiemedewerker gewerkt, dat is inmiddels afgelopen. Betrokkene wil graag aan de slag in het productiewerk, daarin is het belangrijk dat hij niet de hele dag hoeft te staan. Ook heel zwaar fysiek werk is niet meer haalbaar.

Hij is collegiaal, klantvriendelijk en vindt het belangrijk om het werk dat hij doet ook goed te kunnen doen. Meneer is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

6.. Gemotiveerde harde werker

Branche/functie: productie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze gemotiveerde en representatie Syrische man wil graag hard werken. In zijn geboorteland heeft hij voornamelijk als slager gewerkt maar staat nu ook open voor andere werkzaamheden in de productie of magazijn. Hij is leergierig en kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Hij is per direct fulltime beschikbaar en vind het geen probleem om in de avonden of weekenden te werken. 

  1. Gemotiveerde harde werker

Branche/functie:. Magazijn, productie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 40-50

Deze representatieve man is een harde werker en erg gemotiveerd om een baan te vinden. Hij is leergierig en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. In Syrië werkte hij vele jaren als taxi-chauffeur en daarna als heftruckchauffeur. Hij is fulltime beschikbaar en vindt het geen probleem wanneer hij in de avond of weekend moet werken. Deze gemotiveerde man steekt graag zijn handen uit de mouwen en wil zo snel mogelijk aan de slag.

  1. Welwillende dame voor productie of schoonmaakwerkzaamheden

Branche/functie: Productie, schoonmaak

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 30-40

Op 17-jarige leeftijd is deze dame naar Nederland gekomen en hier heeft ze inmiddels 3 kinderen gekregen welke allen steeds zelfstandiger worden. Om deze reden wil ze nu heel graag gaan werken. Ze heeft inburgering reeds lange tijd terug behaald en spreekt dan ook voldoende Nederlands om te participeren op de arbeidsmarkt. Als vrijwilliger verricht ze nu veel hand- en spandiensten op een basisschool, naar volle tevredenheid. Maar liever gaat ze vanzelfsprekend betaalde werkzaamheden verrichten. Ze hoopt een kans te krijgen binnen een productie- of schoonmaakomgeving.

  1. Flexibel en gemotiveerd

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze vriendelijke en gemotiveerde man wil graag aanpakken! Hij heeft affiniteit met transport. Daarnaast heeft hij ook in een restaurant gewerkt.

Hij is een sociaal en bewogen mens. Nog liever gisteren dan vandaag wil hij zelfstandig zijn gezin onderhouden.

Daarom is hij per direct beschikbaar, fulltime inzetbaar, flexibel in tijden en werkzaamheden.

Kortom een mogelijk zeer geschikte medewerker voor uw bedrijf!

  1. Opgewekte dame wil graag aan de slag

Branche/functie: schoonmaak, logistiek

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 30-40

Betrokkene is een vriendelijke, enthousiaste en zelfstandige dame die haar werk graag goed doet. Ze heeft in Eritrea als materiaalbeheerder gewerkt en heeft hiervoor de nodige diploma’s gehaald. Hierdoor heeft ze reeds enige jaren ervaring in een magazijn. Het liefst is ze werkzaam in het verzorgen van oude mensen, maar zij sluit andere werkzaamheden niet uit. Een functie in de logistiek of schoonmaak zouden haar ook goed passen.

Ze is oplossingsgericht en gedreven in wat ze doet. De Nederlandse taal spreekt ze al best goed, instructies zal ze direct begrijpen en ze kan zelfstandig werken. Ze wil graag zo snel mogelijk aan de slag, fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden.