Binnen de gemeente Geertruidenberg wonen diverse werkzoekenden die zeer gemotiveerd zijn weer direct aan de slag te gaan en die voor diverse werkzaamheden open staan.

Onderstaand vindt u een overzicht van kandidaten die graag weer aan de slag gaan binnen de gemeente Geertruidenberg. De kandidaten hebben hun voorkeur uitgesproken om hun profiel te plaatsen op deze website. Mocht u interesse hebben in één van de kandidaten dan kunt u contact opnemen met de participatiecoaches van de gemeente Geertruidenberg, participatie@geertruidenberg.nl of 0162 – 579579. Werkzoekenden kandidaten gemeente

Lees hier meer over mogelijke regelingen bij in dienst nemen van iemand met een uitkering.

  1. Veelzijdige aanpakker

  Branche/functie: productie, schoonmaak, magazijn

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: vrouw

  Leeftijd: 50-60

  Deze dame heeft jaren met veel plezier parttime gewerkt bij de post. Urenuitbreiding was helaas niet mogelijk en daarom had ze onlangs een baan voor 32 uur per week gevonden. Helaas is dit contract  i.v.m. de Corona crisis beëindigd en zit ze nu met lege handen. Thuis zitten vindt ze niets, dus is ze weer hard op zoek naar een baan! In veel werkzaamheden kan ze zich uitstekend vinden; productie, schoonmaak, magazijnwerk, zolang ze niet de hele dag hoeft te bukken of staan kan ze alles aan. Ze is een harde werker, vindt het prettig om zelfstandig te werken maar houdt ook van mensen om zich heen. Als collega heb je aan haar een collegiale en enthousiaste medewerker.

  Ze is per direct beschikbaar, beschikt over een rijbewijs en heeft de voorkeur om ongeveer 32 uur per week te werken.

  1. Representatief en gemotiveerd

  Branche/functie: divers

  Werk- en denkniveau: HBO

  Geslacht: Man

  Leeftijd: 30-40

  Deze vriendelijke, ambitieuze en representatieve man is erg gemotiveerd om te gaan werken. In zijn geboorteland Syrië heeft hij een universitaire opleiding, industriële chemie, gevolgd en heeft enige werkervaring als supervisor opgedaan. Hij weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is erg gemotiveerd om weer aan het werk te gaan. Mocht dit in een andere functie zijn dan waar hij voor opgeleid is dan is dat geen probleem. Hij is per direct beschikbaar.

  1. Welwillende dame voor productie of schoonmaakwerkzaamheden

  Branche /functie: productie- of schoonmaak

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: vrouw

  Leeftijd: 30-40

  Op 17-jarige leeftijd is deze dame naar Nederland gekomen en hier heeft ze inmiddels 3 kinderen gekregen welke allen steeds zelfstandiger worden. Om deze reden wil ze nu heel graag gaan werken. Ze heeft inburgering reeds lange tijd terug behaald en spreekt dan ook voldoende Nederlands om te participeren op de arbeidsmarkt. Als vrijwilliger verricht ze nu veel hand- en spandiensten op een basisschool, naar volle tevredenheid. Maar liever gaat ze vanzelfsprekend betaalde werkzaamheden verrichten. Ze hoopt een kans te krijgen binnen een productie- of schoonmaakomgeving.

  4.. Gemotiveerde harde werker

  Branche/functie: Magazijn, productie, logistiek, vervoer

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: man

  Leeftijd: 40-50

  Deze representatieve man is een harde werker en erg gemotiveerd om een baan te vinden. Hij is leergierig en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. In Syrië werkte hij vele jaren als taxi-chauffeur en daarna als heftruckchauffeur. Hij is fulltime beschikbaar en vindt het geen probleem wanneer hij in de avond of weekend moet werken. Deze gemotiveerde man steekt graag zijn handen uit de mouwen en wil zo snel mogelijk aan de slag.

  1. Gemotiveerde harde werker

  Branche/functie: productie, magazijn

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: Man

  Leeftijd: 30-40

  Deze gemotiveerde en representatie Syrische man wil graag hard werken. In zijn geboorteland heeft hij voornamelijk als slager gewerkt maar staat nu ook open voor andere werkzaamheden in de productie of magazijn. Hij is leergierig en kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Hij is per direct fulltime beschikbaar en vind het geen probleem om in de avonden of weekenden te werken.

  1. Enthousiaste representatieve administratieve duizendpoot (juridisch, zakelijk en commercieel). 

  Branche/functie: administratief, secretarieel

  Werk- en denkniveau: HBO

  Geslacht: Vrouw

  Leeftijd: 40-50

  Deze representatieve en gemotiveerde dame heeft in haar verleden vele soorten administratief werk gedaan, van commercieel medewerker tot juridisch secretaresse tot helpdesk medewerker. Ze is een ervaren en zelfstandige secretaresse met veel kennis binnen de juridische sector, maar ook in de zakelijke en commerciële dienstverlening. In dit vakgebied heeft ze ruime ervaring opgebouwd, en ze hoopt dan ook om hierin opnieuw aan de slag te kunnen. Ze heeft de afgelopen jaren niet gewerkt i.v.m. persoonlijke omstandigheden. Omdat het haar inmiddels weer stukken beter gaat is ze vol hoop aan het solliciteren naar een nieuwe functie binnen de administratieve branche. Ze is representatief, enthousiast en per direct beschikbaar. I.v.m. fysieke klachten kan mevrouw enkel zittend werk verrichten.

  1. Gemotiveerde projectmanager

  Branche/functie:. projectmanagement

  Werk- en denkniveau: HBO

  Geslacht: man

  Leeftijd: 40-50

  Deze representatieve en gemotiveerde man is naarstig op zoek naar werk. Hij heeft vanaf zijn 18e altijd gewerkt en is helaas door de gevolgen van de Coronacrisis zonder werk komen te zitten. Zijn werkervaring is breed in de logistiek en de operationele kant van de evenementenorganisatie. Ooit begonnen als productiemedewerker en zich opgewerkt tot logistiek manager en doorgegroeid tot hoofd magazijn, transport en facilitair. De afgelopen 10 jaar werkzaam als hoofd uitvoer en operationeel projectmanager in de evenementenbranche op locatie. Meneer heeft een groot organiserend vermogen, en kan snel schakelen. Hij is zeer gemotiveerd, direct beschikbaar en beschikt over een BE-rijbewijs.

  Hij hoopt op dit moment werk te vinden in het projectmanagement, en dan vooral de operationele kant. Hij staat ook open voor andere werkzaamheden en gaat daarover graag met u in gesprek. Zijn indrukwekkende CV is op te vragen bij: participatie@geertruidenberg.nl.

  1. Gemotiveerde werknemer 

  Branche/functie: ICT, administratie, magazijn, productie, logistiek

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: man

  Leeftijd: 40-50

  Deze sympathieke man en is netjes en beschaafd. Hij heeft affiniteit met de ICT. Daarnaast heeft hij ook in een magazijn gewerkt en ervaring opgedaan in de productie en lichte administratieve werkzaamheden. Nog liever gisteren dan vandaag wil hij zelfstandig zijn gezin onderhouden en zodoende is hij per direct beschikbaar, fulltime inzetbaar, flexibel in tijden en werkzaamheden.

  Kortom een mogelijk zeer geschikte medewerker voor uw bedrijf!

  1. Aanpakker

  Branche/functie: Sloop- en sjouwwerk, magazijn, productie

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: man

  Leeftijd: 30-40

  Deze jongeman van midden 30 wil heel graag zijn handen uit de mouwen steken. Hij is iemand die gelukkig wordt van grof werk, fysiek is hij dan ook prima in orde.

  Sloop- en sjouwwerk heeft zijn voorkeur maar een baan in een magazijn of productie vindt hij ook goed, heel fijn werk is aan hem niet besteed. Omdat hij tot het doelgroepregister behoort kan een loonkostensubsidie aan de orde zijn.

  1. Opgewekte dame wil graag aan de slag

  Branche/functie: logistiek,magazijn, schoonmaak, ouderenzorg

  Werk- en denkniveau: MBO

  Geslacht: vrouw

  Leeftijd: 40-50

  Betrokkene is een vriendelijke, enthousiaste en zelfstandige dame die haar werk graag goed doet. Ze heeft in Eritrea als materiaalbeheerder gewerkt en heeft hiervoor de nodige diploma’s gehaald. Hierdoor heeft ze reeds enige jaren ervaring in een magazijn. Het liefst is ze werkzaam in het verzorgen van oude mensen, maar zij sluit andere werkzaamheden niet uit. Een functie in de logistiek of schoonmaak zouden haar ook goed passen.

  Ze is oplossingsgericht en gedreven in wat ze doet. De Nederlandse taal spreekt ze al best goed, instructies zal ze direct begrijpen en ze kan zelfstandig werken. Ze wil graag zo snel mogelijk aan de slag, fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden.