Binnen de gemeente Geertruidenberg wonen diverse werkzoekenden die zeer gemotiveerd zijn weer direct aan de slag te gaan en die voor diverse werkzaamheden open staan.

Onderstaand vindt u een overzicht van kandidaten die graag weer aan de slag gaan binnen de gemeente Geertruidenberg. De kandidaten hebben hun voorkeur uitgesproken om hun profiel te plaatsen op deze website. Mocht u interesse hebben in één van de kandidaten dan kunt u contact opnemen met de participatiecoaches van de gemeente Geertruidenberg, participatie@geertruidenberg.nl of 0162 – 579579. Werkzoekenden kandidaten gemeente

Lees hier meer over mogelijke regelingen bij in dienst nemen van iemand met een uitkering.

  1. Representatief en gemotiveerd

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: HBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze vriendelijke, ambitieuze en representatieve man is erg gemotiveerd om te gaan werken. In zijn geboorteland Syrië heeft hij een universitaire opleiding, industriële chemie, gevolgd en heeft enige werkervaring als supervisor opgedaan. Hij weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is erg gemotiveerd om weer aan het werk te gaan. Mocht dit in een andere functie zijn dan waar hij voor opgeleid is dan is dat geen probleem. Hij is per direct beschikbaar.  

 

  1. Gemotiveerde werknemer 

Branche/functie: Magazijn, productie, ICT, administratie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 50

Deze sympathieke man en is netjes en beschaafd. Hij heeft affiniteit met de ICT. Daarnaast heeft hij ook in een magazijn gewerkt en ervaring opgedaan in de productie en lichte administratieve werkzaamheden. Nog liever gisteren dan vandaag wil hij zelfstandig zijn gezin onderhouden en zodoende is hij per direct beschikbaar, fulltime inzetbaar, flexibel in tijden en werkzaamheden.

Kortom een mogelijk zeer geschikte medewerker voor uw bedrijf!

 

  1. Vriendelijk en gemotiveerd

Branche/functie: productie, schoonmaak, huishoudelijk, catering

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 51 

Aardige gezonde vrouw die graag fulltime wil werken. Ze heeft jarenlang een huishoudelijke baan gehad in Brussel, waarbij ze ook verantwoordelijk was voor de maaltijden. Dit heeft ze moeten opgeven om voor haar man te zorgen die ziek werd. Deze is weer beter en daarom wil ze weer buitenshuis werken. Ze staat open voor allerlei werkzaamheden dus ook productiewerk, schoonmaak, huishoudelijk werk of in een kantine werken. Wel graag werk waar ze met het openbaar vervoer kan komen of te voet. Mevrouw heeft de Belgische nationaliteit en spreekt Frans en redelijk Nederlands. 

 

  1. Aanpakker

Branche/functie: sloop- en jouwwerk, magazijn, productie

Werk- en denkniveau: LBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze jongeman van midden 30 wil heel graag zijn handen uit de mouwen steken. Hij is iemand die gelukkig wordt van grof werk, fysiek is hij dan ook prima in orde.

Sloop- en sjouwwerk heeft zijn voorkeur maar een baan in een magazijn of productie vindt hij ook goed, heel fijn werk is aan hem niet besteed. Omdat hij tot het doelgroepregister behoort kan een loonkostensubsidie aan de orde zijn.

 

  1. Collegiaal en betrokken

Branche/functie: productie

Werk- en denkniveau: MBO/HBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 60+

Deze vlotte, sociale man heeft in zijn verleden al verschillende werkzaamheden verricht. Het grootste deel van zijn werkzame leven heeft hij gewerkt in de supermarkt en later is hij ook productiewerk gaan doen. In zijn werk is hij vaak doorgegroeid naar bijvoorbeeld leidinggevende functies. In zijn laatste baan heeft hij als productiemedewerker gewerkt, dat is inmiddels afgelopen. Betrokkene wil graag aan de slag in het productiewerk, daarin is het belangrijk dat hij niet de hele dag hoeft te staan. Ook heel zwaar fysiek werk is niet meer haalbaar.

Hij is collegiaal, klantvriendelijk en vindt het belangrijk om het werk dat hij doet ook goed te kunnen doen. Meneer is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

 

  1. Representatief en veelzijdig

Branche/functie: divers

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 50-60

Mevrouw is een representatieve dame. Tot 2 jaar geleden heeft ze samen met haar partner een eigen zaak in de horeca gehad, die ze helaas door omstandigheden hebben moeten beëindigen. In het verleden heeft ze veel ervaring opgedaan als agrarisch medewerker in een bloemen- en plantenkwekerij en als dierenverzorger van klein vee. Mevrouw staat open voor verschillende soorten werkzaamheden, omdat ze nog zoekende is naar wat goed bij haar past. Ze heeft ook ervaring met mantelzorg en zou dit kunnen toepassen in werk.

 

  1. Gemotiveerde harde werker

Branche/functie:. Productie, magazijn

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Man

Leeftijd: 30-40

Deze Syrische man wil graag hard werken. In zijn geboorteland heeft hij voornamelijk als slager gewerkt maar staat nu ook open voor andere werkzaamheden in de productie of magazijn. Hij is leergierig en kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Hij is per direct fulltime beschikbaar en vind het geen probleem om in de avonden of weekenden te werken.

 

  1. Welwillende dame voor productie of schoonmaakwerkzaamheden

Branche/functie: productie, schoonmaak

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 40

Op 17-jarige leeftijd is deze dame naar Nederland gekomen en hier heeft ze inmiddels 3 kinderen gekregen welke allen steeds zelfstandiger worden. Om deze reden wil ze nu heel graag gaan werken. Ze heeft inburgering reeds lange tijd terug behaald en spreekt dan ook voldoende Nederlands om te participeren op de arbeidsmarkt. Als vrijwilliger verricht ze nu veel hand- en spandiensten op een basisschool, naar volle tevredenheid. Maar liever gaat ze vanzelfsprekend betaalde werkzaamheden verrichten. Ze hoopt een kans te krijgen binnen een productie- of schoonmaakomgeving.

 

  1. Opgewekte dame wil graag aan de slag

Branche/functie: magazijn, schoonmaak, verzorging ouderen

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 30-40

Betrokkene is een vriendelijke, enthousiaste en zelfstandige dame die haar werk graag goed doet. Ze heeft in Eritrea als materiaalbeheerder gewerkt en heeft hiervoor de nodige diploma’s gehaald. Hierdoor heeft ze reeds enige jaren ervaring in een magazijn. Het liefst is ze werkzaam in het verzorgen van oude mensen, maar zij sluit andere werkzaamheden niet uit. Een functie in de logistiek of schoonmaak zouden haar ook goed passen.

Ze is oplossingsgericht en gedreven in wat ze doet. De Nederlandse taal spreekt ze al best goed, instructies zal ze direct begrijpen en ze kan zelfstandig werken. Ze wil graag zo snel mogelijk aan de slag, fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden.

 

  1. Opgewekte dame wil aan de slag

Branche/functie: schoonmaak, productie

Werk- en denkniveau: MBO

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 40-50

Betrokkene is een erg aardige, opgewekte dame die haar werk graag goed doet. Als er iets aan haar wordt gevraagd, zal ze dit zo snel en zo goed mogelijk doen. Ze heeft in Somalië als verpleegster gewerkt maar is bereid hier diverse werkzaamheden op te pakken: zelf denkt ze aan schoonmaak en productiewerkzaamheden. Ze is spontaan en openhartig en daarmee prettig in de omgang. De Nederlandse taal spreekt ze behoorlijk goed, instructies zal ze direct begrijpen en ze kan zelfstandig werken. Ook klanten of collega’s te woord staan, zal geen enkel probleem vormen.