Vanaf nu in de VOG Academy: Online kennissessies

Omdat fysieke bijeenkomsten niet tot nauwelijks kunnen op dit moment, gaan wij online kennissessies organiseren. Niet alleen nu, maar ook ook nadat de ‘wereld weer draait’ zullen deze doorgang blijven vinden.

De online kennissessies gaan over onderwerpen die actueel zijn en waar u behoefte aan heeft. De online kennissessies kunnen worden ingeschoten zowel door vraag als vanuit aanbod. Sabine van der Hulst zal de online sessies samen met u organiseren en leiden. Ook hierin is de basis, net als bij alle andere VOG Academy activiteiten: kennis delen.

Multiracial colleagues engaged at group meeting online laptop screen view

Online kennissessies zijn sessies van maximaal 60 minuten en worden met uw input verzorgd. De sessie worden opgenomen zodat leden die er echt niet bij konden zijn, wel hun informatie op kunnen halen.

De allereerste zal gaan over de 1,5 meter economie. Onder onze leden zijn prachtige initiatieven die praktische ondersteuning bieden binnen bedrijven. In de online sessie op 4 mei om 16.00 kunt u aansluiten om deel te nemen. Hierin mag u zowel uw aanbod onder de aandacht brengen, als vragen rondom de 1,5 meter economie stellen.

Zo verspreid je je eigen kennis en kunt u antwoord vinden op uw vraag rondom dit topic. Aanmelden voor de kennissessie 1,5 meter economie? Dat kan via academy@vog.nl.

Heb jij kennis te delen óf heb je behoefte aan kennis op een bepaald vlak? Laat ook dat weten via academy@vog.nl.

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst