Veel activiteiten voor leden

We gaan weer richting de feestdagen. Traditiegetrouw een gezellige periode. Wij zorgen voor een fiks aantal netwerk momenten voor de leden…

Wilt u uw agenda er even bij pakken svp? Er kunnen 5 afspraken ingezet worden voor de komende twee maanden!

vog-bestuur

Op 22 november hebben we een Netwerk Borrel georganiseerd bij Kunst.nl op de meest markante watertoren van NL. Vanaf 17.00 uur worden de VOG-leden door de directie rondgeleid en leren we alles over het bedrijf, de kunst en het gebouw. De directie zal ook ingaan op de recente diefstal van vrachtwagens en de diefstal van een volledige kunstcollectie bij een “klant”… Geef je even op via info@VOGweb.nl

Op 5 december hebben we weer een Netwerk Coffee in restaurant De Triangel. Vanaf 09.00 uur is iedere ondernemer welkom (leden en niet-leden). Vooral wanneer u vragen heeft voor de gemeente is het verstandig om langs te komen. Er is altijd een wethouder en een bedrijven contact functionaris van de gemeente bij de meeting aanwezig.

Op 22 december zullen we weer eens een ‘Old School Borrel’ op de rit zetten. Vanaf 20.00 uur zijn leden, de partners van en introducees van harte welkom om te netwerken bij de Witte Leeuw. We zorgen voor live-muziek en volop versnaperingen. We houden ons eens niet in.. Tot 24.00 uur genieten van alle goeds vanuit de clubkas, daarna is het op kosten van je zaak!

Maandagmorgen 9 januari organiseren we weer een Nieuwjaarsontbijt. Afgelopen jaar was dat een groot succes en waren burgemeester en wethouders ook van de partij. We hopen wederom dat heel het restaurant De Triangel afgeladen is en toosten samen op het nieuwe jaar.

Op 13 januari organiseren we samen met MKB Oosterhout, de BZW en Rabo Amerstreek een Nieuwjaarsborrel. HET nieuwjaar netwerk evenement van de regio! Iedereen die er toe doet zal aanwezig zijn, zorg dus dat je van de partij bent!

Al deze evenementen staan steeds op de website vermeld.

Bron: VOG bestuur