Veers bedrijf maakt kans op innovatieprijs

3 bedrijven zijn genomineerd voor de Prijs Creatief Ondernemerschap 2009 van de Kamer van Koophandel: AtexLicht uit R’veer, Akkermans Leisure & Golf uit De Heen en Bowltech International uit Made.


De bedrijven zijn verkozen vanwege hun creatieve en innoverende aanpak in bedrijfsvoering. Bij de selectie is er tevens rekening mee gehouden dat de genomineerden geen ‘eendagsvliegen’ zijn en een goede financiële positie hebben.

AtexLicht opent januari 2010 op bedrijventerrein Dombosch te R’veer ‘de grootste etalage van Nederland’. Aan de 500 meter lange Zalmweg – een belangrijke toegangsweg van dit grote bedrijventerrein – komen design lantaarnpalen met ledverlichting. De verlichting wordt aangepast aan de drukte op de weg, waardoor de gemeente extra energie bespaart. De jury was bij Atex Licht vooral onder de indruk van ‘de manier waarop het bedrijf zichzelf iedere keer weer opnieuw uitvindt’.

De winnaar van deze innovatieprijs wordt op 14 december bekend gemaakt tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel in het Chassé Theater.