Vernieuwde Praktijck laat Raamsdonksveer weer bruisen

Ons Brabant sprak met nieuwe uitbater Richard vd Ark en bedrijfsleider Jari Mertens die zich klaarmaken voor het openingsweekend op 9 en 10 juni.

Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet. De bar is verplaatst en het geheel is opgeknapt. ‘Het geheel vormt een bruine kroeg met een knipoog naar 2017’ vertellen de mannen trots. Richard is ook uitbater van feestcafé Ut Veer, wat ruimte gaat bieden voor besloten feesten. De succesvolle vrijdagen voor jongeren van Ut Veer verhuizen naar de vernieuwde Praktijck. Voor de zaterdagen zijn er plannen voor activiteiten als 80’s en 90’s avonden, Hollandse avonden en rockavonden. ‘Om de 30 plussers naar het café te krijgen wordt de grootste uitdaging’ aldus Richard.

Je kunt vanaf juni ook voor lunches terecht bij het totaalcafé. Met in de zomer lunches buiten op het terras, daarnaast is er binnen een nieuwe lunchruimte ingericht. Het nieuwe concept vraagt om een nieuwe naam en daarom gaat de vernieuwde Praktijck verder onder de naam LINQ.

Afgelopen carnaval was de Praktijck alweer even open, Jari kijkt met plezier terug op deze dagen en hoopt dat dit een voorbode was voor de komende tijd. Het totaalcafé LINQ opent met een feestweekend op 9 en 10 juni en hoopt Raamsdonksveer weer bruisend te maken met een plek waar jong en oud zich thuis voelt.

Bron : Ons Brabant