Verslag VOG Network Coffee 06 maart 2017

Afgelopen maandag was er weer een Network Coffee, georganiseerd door de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg, in restaurant de Triangel in Raamsdonksveer. Dit keer waren er zo’n 30-tal ondernemers naar de network meeting gekomen om meer te horen over het gebruik van facebook, wat wel, wat niet.

In een paar stappen werd er uitleg gegeven over het verschil tussen een persoonlijk profiel, het aanmaken van een groep en het aanmaken van een pagina. Vooral deze laatste is belangrijk voor ondernemers, met een pagina kun je ook advertenties aanmaken en statistieken bijhouden voor wat betreft het bezoek op je facebook pagina en hoe vaak er nu eigenlijk op je berichten wordt gereageerd en/of doorgeklikt naar je website of een andere url.

Een persoonlijk profiel voor je onderneming aanmaken is zeker niet verstandig, deze kan door facebook worden verwijderd. Mocht je nog vragen hebben over de diverse mogelijkheden op facebook, neem dan contact op met Huub Lommers via info@scattando.nl.

Volgende maand is er weer een Network Coffee, zoals altijd op de eerste maandag van de maand. In dit geval is dat op maandag 3 april.

Mocht je jezelf willen presenteren voor een leuke groep ondernemers, laat het ons dan even weten via onze site of info@vogweb.nl.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel in Raamsdonksveer en zal plaatsvinden tussen 09.00 – 11.00 uur.

Bron: Bestuur VOG