Verslag VOG Network Coffee 4 april 2016

Tijdens de Network Coffee van afgelopen maandag 4 april die, wegens inmiddels goed gebruik, weer ruim bezocht was, is er een presentatie van de Doeklas gehouden door Ron Weber en Angela Schuller. Na de nodige koffie, thee en hapjes werd de presentatie weer geopend door Huub Lommers van de VOG en konden Ron en Angela hun verhaal doen.

Doeklas

De DoeKlas is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen SKOD, UNIEK en het Dongemond College. Samen met ondernemers uit de beide gemeentes is het gelukt om een uniek concept weg te zetten: de DoeKlas. Dit is speciaal voor leerlingen uit groep 8 die gebaat zijn met leren door te doen. De DoeKlas pakt drie sectoren aan: verzorging en welzijn, techniek en economie. Bijzonder is dat de inhoud op elkaar wordt afgestemd. De meeste scholen uit de gemeente Geertruidenberg en Drimmelen zijn al aangesloten. Het is nu alleen nog zoeken naar bedrijven die voor een keer hun bedrijf op een woensdagochtend open willen stellen en met een klas van 16 kinderen praktijk gericht willen werken, natuurlijk in samenwerking en overleg met de leerkrachten.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Angela Schuller via aschuller@bsdebolderik.nl of 0647450394.

In mei is er geen Network Coffee in verband met de diverse vakantie weken, de volgende network coffee is dan pas weer op maandag 6 juni. Alle ondernemers, ook niet leden van de VOG zijn daarvoor weer van harte uitgenodigd.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel in Raamsdonksveer en zal plaatsvinden tussen 09.00 – 11.00 uur.

Bekijk hier het fotoalbum van de Network Coffee