Verslag VOG Network Coffee 5 september 2016

De eerste Network Coffee na de zomervakantie was alweer afgelopen maandag in restaurant De Triangel in Raamsdonksveer. We mochten weer heel wat ondernemers welkom heten, waaronder ook een aantal nieuwe gezichten, wat aangeeft dat steeds meer mensen het belang van het netwerken gaan inzien.

network-coffee-geniaal

Tijdens de Network Coffee is er door onze voorzitter, Louis de Wit, een uitgebreid verslag gegeven van het project GENiaal, waarbij de VOG zich inzet voor duurzaamheid.

Een onderdeel van GENiaal, een afkorting voor Geertruidenberg Energie Neutraal, is dat leden van de VOG hun zaak kunnen laten doorlichten met een energiescan. De aftrap van GENiaal zal gegeven worden medio oktober/november, waarvoor alle leden een uitnodiging zullen ontvangen. Blijf ook onze website, www.vogweb.nl in de gaten houden voor de laatste updates.

Volgende maand is er weer Network Coffee, om precies te zijn op maandag 3 oktober. Alle ondernemers, ook niet leden van de VOG zijn daarvoor weer van harte uitgenodigd.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel in Raamsdonksveer en zal plaatsvinden tussen 09.00 – 11.00 uur.