Verslag VOG Network Coffee gehouden op 1 februari 2016

Afgelopen maandag 1 februari was er weer een goed bezochte Network Coffee in Restaurant de Triangel, waaruit maar weer blijkt dat het gewaardeerd wordt dat deze maandelijkse bijeenkomst wordt gehouden voor de ondernemers. 

Network Coffee 1-2-2016

Natuurlijk horen we ook ondernemers die graag weer een avondbijeenkomst zouden willen en daar zijn we ook hard voor aan het werk. De eerste bijeenkomst hiervoor is op 18 februari aanstaande, volg de berichtgevingen hierover op onze website.

Tijdens de netwerk coffee van afgelopen maandag, is er een presentatie gehouden door Maurice Spoorenberg van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf over het project 155-red-een-bedrijf waarbij ze samenwerken met de gemeente Geertruidenberg.

155-red-een-bedrijf biedt acute hulp voor ondernemers in een moeilijke periode. Wil je hier meer over weten, of graag contact hebben met Maurice Spoorenberg, kijk dan even op de website van het IMK.

De volgende network coffee is op maandag 7 maart aanstaande en alle ondernemers, ook niet leden van de VOG zijn daarvoor weer van harte uitgenodigd.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel in Raamsdonksveer en zal plaatsvinden tussen 09.00 – 11.00 uur.