Vervolg Training Veiligheid met ‘Secret Scan’

Eind januari hebben we met een groep retailers de training ‘Overvallen’ gevolgd. Er was veel belangstelling en de avond is zeer positief ontvangen. Als vervolg op de trainingen willen wij de retailers gratis een ‘Secret Scan’ aanbieden.

 

Hoe gaat dat in zijn werk. De mysterie shoppers van Allerto (het bedrijf dat de eerdere training heeft verzorgd) gaan met de verborgen camera op pad, zij kijken in het winkelgebied naar de gelegenheid tot winkeldiefstal. De bevindingen worden dan op een avond met de retailers getoond (beelden van personen/bedrijven worden zo getoond dat herkenbaarheid wordt beperkt, zeker voor de personen). Die avond krijgen de deelnemers de vervreemde spullen natuurlijk ook terug. Even voor de volledigheid er zijn verder geen kosten voor de ondernemers aan verbonden.

Welke bedrijven in de gemeente Geertruidenberg stemmen in om een mysterie shopper te ontvangen? Wij zijn ook zoek naar 10 lokale bedrijven die hieraan mee willen werken.
Deelname aan de informatieavond is uiteraard voor alle bedrijven en medewerkers, maar kan pas ingepland worden als de mysterie shopper op pad kan gaan.
Wil je mee doen, laat het me weten.

Met vriendelijke groet,

N. (Nicole) de Kort
Beleidsmedewerker Economische Zaken en Accountmanager Bedrijven


Vrijheidstraat 2, 4941 DX Raamsdonksveer
Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer

T 14 0162
E n.dekort@geertruidenberg.nl
W www.geertruidenberg.nl

Zie ook vorig artikel