VOG Academy Webinar Agenda

Er zijn nieuwe ontwikkelingen aan de gang! We stimuleren onderlinge samenwerking, netwerken en geven het podium aan onze leden. Een van de pijlers binnen onze vereniging is de VOG academy. Opgezet om kennis te delen onder elkaar te vergroten.

Gezien de huidige tijd gebeurd dit steeds meer online. Vanaf nu bieden we onze leden de mogelijkheid om via de VOG academy een inhoudelijke webinar te geven.

Het eerste Webinar: Security Awareness

Op woensdag 21 oktober organiseert Petisys samen met BeveiligMij.nl een live Webinar over het inzetten van security awareness binnen je onderneming. Praktische tips om de beveiligingsbewustzijn onder collega’s te vergroten, zodat je beter kunt omgaan met privacygevoelige informatie en datalekken of slachtoffer worden van cybercriminaliteit weet te voorkomen.

Het webinar start op woensdag 21 oktober om 10.00 uur en eindigt omstreeks 11.00 uur.

Aan het einde van het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Aanmelden kan via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je verdere informatie per e-mail. Deelname aan het webinar is gratis en zonder verdere verplichtingen.

https://www.beveiligmij.nl/partners/petisys/#webinar

Ook een webinar opgeven? Meld je aan via academy@vog.nl