Quote’: ‘I am my motivation‘

Jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen: Als je het zelf niet had bedacht, wijst iemand anders je er wel op.

Persoonlijke en zakelijke groei is ontzettend belangrijk om je hoofd als ondernemers boven water te houden. De VOG Academy draagt hier een steentje aan bij om dat mogelijk te maken. De wereld van de ondernemer veranderd is namelijk dynamisch en vraagt dan ook om op de hoogte gehouden te zijn van belangrijke zaken. Meerdere malen per jaar zullen we bijeenkomsten organiseren waarbij we uw deskundigheid op allerlei gebieden zullen “Up-daten”.

Alle leden en hun gasten zijn welkom om deel te nemen aan deze gelegenheden. Of het nu gaat om veranderingen in de wet, binnen de gemeente of andere thema’s die zich lenen. Wij verzamelen informatie en ideeën over wat u graag in de VOG academie behandelt zou zien, dus schroom niet om dit door te geven. Ons e-mailadres is Academy@vog.nl.

De geplande bijeenkomsten zijn:

Datum Tijd Onderwerp Waar Adres
Aug 19:30-
21:00
Sales voor ZZP’ers Raeda
Bliek 15
Raamsdonksveer
Sept 19:30-
21:00
Speeddate Locatie volgt Raamsdonksveer
5 okt 12:00-
18:00
GENiaal: Duurzaamheid, Techniek & Onderwijs Collegeweg 1 Raamsdonksveer
24 okt 10:00-
13:00
Bijeenkomst Effectief netwerken Raeda
Bliek 15
Raamsdonksveer
12 nov 16:00-
19:30
Ondernemersbijeenkomst Veiligheid Brandweer
Julianalaan
Raamsdonksveer

VOG Geeft weg. 

Kosteloos traject export coaching,  ook in 2019 zijn er nieuwe vouchers!

Bent u een mkb-ondernemer en wilt u meer omzet halen uit export? Dan is het door de overheid  gefinancierde SIB export coaching iets voor u.

Met behulp van een export coachingstraject worden ondernemers geholpen om hun export op een gestructureerde wijze aan te pakken met als resultaat het maximaliseren van uw export.

Met 3-4 uitvoerige sessies wordt u begeleid door een door de overheid geaccrediteerde exportcoach. Dit traject is middels een voucher van de overheid geheel kosteloos, mits u aan onderstaande voorwaarden voldoet. Het kost u dus alleen tijd!

De voucher kan worden aangevraagd door het invullen van een eenvoudig formulier. Dit kost u circa 10min. Vervolgens kan deze aanvraag voor u indienen bij het ministerie van EZ.

Wat levert het u op? 

Na afloop van het export coachingstraject bent u tot een stappenplan gekomen waarmee gestructureerd de export opgezet c.q. vergroot kan worden. U hebt tools in handen gekregen die op elke exportmarkt van toepassing zijn.

Aspecten die aan bod komen: 

 • maken van landenkeuze
  • product-markt combinatie bepalen
  • gedegen marktentree bewerkstelligen
  • selecteren en aansturen handelspartners
  • logistiek
  • internationaal onderhandelen
  • juridische en fiscale aspecten
  • interne organisatie
  • opzetten exportplan

Voorwaarden voor deelname:

✓ U bent mkb-ondernemer.
✓ In het afgelopen jaar bedroeg de export niet meer dan 25 procent van de totale omzet van uw onderneming; of uw onderneming staat niet langer dan drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
✓ Uw onderneming heeft nog niet eerder deelgenomen aan het traject SIB Export Coaching.

U kunt alleen nog dit jaar hiermee starten. Het gaat maar om een x aantal vouchers in NL dus op = op.  Aanmelden en antwoorden op vragen: academy@vog.nl

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Namens de VOG Academy,

Sabine van der Hulst