‘Quote’: ‘I am my motivation‘

Jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen: Als je het zelf niet had bedacht, wijst iemand anders je er wel  op.

Persoonlijke en zakelijke groei is ontzettend belangrijk om je hoofd als ondernemers boven water te houden. De VOG Academie draagt hier een steentje aan bij om dat mogelijk te maken. De wereld van de ondernemer veranderd is namelijk dynamisch en vraagt dan ook om op de hoogte gehouden te zijn van belangrijke zaken. Meerdere malen per jaar zullen we bijeenkomsten organiseren waarbij we uw deskundigheid op allerlei gebieden zullen “Up-daten”.

Alle leden en hun gasten zijn welkom om deel te nemen aan deze gelegenheden. Of het nu gaat om veranderingen in de wet, binnen de gemeente of andere thema’s die zich lenen. Wij verzamelen informatie en ideeën over wat u graag in de VOG academie behandelt zou zien, dus schroom niet om dit door te geven. Ons e-mailadres is Academy@vog.nl.

De geplande bijeenkomsten zijn:

Datum Tijd Onderwerp Waar Adres
28 mrt 2018 19:30-
21:00
Privacywet
Meer info? klik hier
Theek 5 Keizersdijk 30 Raamsdonksveer
7 mei 2018 19:30-
21:00
Omgevingsplan Dombosch
Aanmelden, klik hier
itsme Steurweg 2 Raamsdonksveer
6 okt 2918 11:00-
16:00
Energie Markt
gratis toegang
Dongemond College Collegeweg 1 Raamsdonksveer
9 okt 2918 19:30 Omgevingsplan Dombosch
Aanmelden, klik hier
Layher Lissenveld 18 Raamsdonksveer

VOG Geeft weg. Alleen nog dit jaar! OP=OP

 Kosteloos traject export coaching

Bent u een mkb-ondernemer en wilt u meer omzet halen uit export? Dan is het door de overheid  gefinancierde SIB export coaching iets voor u.

Middels een export coachingstraject worden ondernemers geholpen om hun export op een gestructureerde wijze aan te pakken met als resultaat het maximaliseren van uw export.

Middels 3-4 uitvoerige sessies wordt u begeleid door een door de overheid geaccrediteerde exportcoach. Dit traject is middels een voucher van de overheid geheel kosteloos, mits u aan onderstaande voorwaarden voldoet. Het kost u dus alleen tijd!

De voucher kan worden aangevraagd middels het invullen van een eenvoudig formulier. Dit kost u circa 10min. Vervolgens kan deze aanvraag voor u indienen bij het ministerie van EZ.

Wat levert het u op? 

Na afloop van het export coachingstraject bent u tot een stappenplan gekomen waarmee gestructureerd de export opgezet c.q. vergroot kan worden. U zult tools in handen hebben gekregen die op elke exportmarkt van toepassing zijn.

Aspecten die aan bod komen: 

 • maken van landenkeuze
  • product-markt combinatie bepalen
  • gedegen marktentree bewerkstelligen
  • selecteren en aansturen handelspartners
  • logistiek
  • internationaal onderhandelen
  • juridische en fiscale aspecten
  • interne organisatie
  • opzetten exportplan

Voorwaarden voor deelname:

✓ U bent mkb-ondernemer.
✓ In het afgelopen jaar bedroeg de export niet meer dan 25 procent van de totale omzet van uw onderneming; of uw onderneming staat niet langer dan drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
✓ Uw onderneming heeft nog niet eerder deelgenomen aan het traject SIB Export Coaching.

U kunt alleen nog dit jaar hiermee starten. Het gaat maar om een x aantal vouchers in NL dus op = op.  Aanmelden en antwoorden op vragen: academy@vog.nl

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Namens de VOG Academy,

Sabine van der Hulst