De VOG Academy. Een plek waar jij als ondernemer jouw kennis kan halen én delen. We hebben verschillende manieren waarop wij jou als ondernemer het podium willen geven en van kennis kunnen voorzien. Met het delen van waarde, wordt jij automatisch gezien als expert op een bepaald onderwerp. Wij bieden jou de mogelijkheid om dit samen met ons vorm te geven.

Wat zijn de mogelijkheden?

VOG Podcast. Voor en door ondernemers.
Een podcast speciaal gemaakt voor en door ondernemers. Wij gaan graag met jou in gesprek over hetgeen waar jij iets over te vertellen hebt! Onze podcast is te luisteren via Itunes, Spotify en andere podcast kanalen. Wil jij graag in gesprek? Wij horen het graag!

Online webinars
Webinars zijn helemaal hot en happening. Een mooie manier om kennis en expertise te delen. Heb jij al een webinar ontwikkelt? Geef ons vooral die informatie door! Dan plaatsen wij het op onze agenda. 

Wil je een webinar geven, maar je hebt geen idee hoe? Laat het ons dan vooral ook weten. We hebben experts die je hierin kunnen begeleiden. 

VOG Artikelen
De VOG artikelen schrijven wij graag samen met jou als ondernemer. Kun je niet schrijven? Dat is geen probleem. Neem gewoon contact met ons op en we zorgen dat we samen iets waardevols op papier zetten. Deze worden online gedeeld op verschillende kanalen. 

Kortom, Heb jij interesse om samen het één en ander vorm te geven zodat jij je podium kan pakken als ondernemer? Geef Sabine een seintje via academy@vog.nl