VOG-bijeenkomst met Dolf Jansen

De tijden zijn turbulent en veel zaken vragen serieuze aandacht. Maar creativiteit en inspiratie zijn kwaliteiten die ook zeker nodig zijn om de toekomst te creëren.


Ondernemersvereniging VOG organiseert donderdagavond 30 oktober een bijzondere VOG-bijeenkomst met als gastspreker cabaretier Dolf Jansen. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er voor de leden (let op! maximaal 66 plaatsen) de mogelijkheid om tevens deel te nemen aan het 3e VOG-netwerkdiner. Zowel het diner als de bijeenkomst met Dolf Jansen zijn – zoals bij de VOG gebruikelijk – gratis.

Dolf Jansen (25 juni 1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Dolf Jansen is creatief en een betrokken mensen. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer! Dolf Jansen speelt komende weken volle bak in het theater met zijn ‘Oudejaars 2014’. Maar op één van de weinige vrije avonden binnen dit programma hebben we hem weten te enthousiasmeren tot een gastoptreden voor VOG-ondernemers.

Ben je ondernemer/lid en wil je het netwerkdiner en/of deze unieke (en gratis) bijeenkomst niet missen meld je dan aan via het inschrijfformulier (zie onderstaande link).