Vanaf januari 2019 is de samenwerking tussen Weekblad de Langstraat en VOG verder uitgebreid.

Door het verdwijnen van de gemeentelijke informatie in Weekblad de Langstraat plaatst de VOG nu wekelijks een dubbele informatiepagina. We informeren ondernemers en geïnteresseerden wekelijks, zowel online met de VOG nieuwsbrief en vogweb.nl, als vanaf nu ook offline in het best gelezen lokale weekblad. We plaatsen kwalitatieve redactionele verhalen en algemene informatie voor de ondernemers. Vanaf nu ontvangen, naast alle bewoners van de gemeente Geertruidenberg, ook alle ondernemers op Dombosch wekelijks de Langstraat, boordevol nieuws en achtergronden uit en over de gemeente waarin u onderneemt.

Door deze samenwerking heeft u als lid van de VOG ook het voordeel van de gezamenlijke inkoop en kunt u bijvoorbeeld uw (personeels)advertentie of bedrijfscommunicatie tegen zeer lage tarieven plaatsen op deze pagina’s (zie als voorbeeld de Langstraat van deze week). U kunt op deze pagina’s wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks intekenen met een advertentie. En bent u niet lid van de VOG? Voor slechts 150 euro per jaar profiteert u van alle voordelen van het VOGplus-lidmaatschap, zoals gratis vacatures plaatsen op vogweb.nl, voordelig adverteren op de digitale informatieborden, uitgebreide profielpagina van uw bedrijf op vogweb.nl en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op vogweb.nl/vogplus/.

Adverteren op de VOG pagina

Het is mogelijk om te adverteren op onze VOG-redactiepagina’s in de vorm van een redactioneel artikel in combinatie met een halve pagina advertentie.  Onze correspondent neemt een interview met u af en maakt een foto voor plaatsing bij het artikel. Van u vragen we dan een full-colour advertentie in het formaat 290 x 220 mm (liggend).