VOG-lid Ansae verhuist

Ansae bv – van de lokale ondernemer Ton Kuppens – gaat verhuizen naar Deventer. Deze verhuizing betekent tevens het einde van het VOG-lidmaatschap van deze ondernemer.

Ton Kuppens laat weten een plezierige tijd bij de VOG te hebben gehad. Hij wenst de VOG-leden veel slagkracht om samen te werken toe en spreekt de hoop uit dat ze in Deventer een even krachtig netwerk hebben.

Het bedrijf gaat samen met Themans Deventer. De samenwerking houdt concreet in dat per 1 mei de vestiging in Oosterhout gesloten wordt en alle activiteiten behorende bij het merk Ansa en e-Design vanuit Themans in Deventer verder gecontinueerd gaan worden. De productie, als wezenlijk onderdeel van het rvs-maatwerk concept, blijft in Oosterhout gevestigd. Zelf gaat Ton Kuppens vanuit Deventer zijn activiteiten voortzetten.

De beslissing om te sluiten en te verhuizen zijn niet makkelijk geweest laat Ton Kuppens weten. Maar hij geeft aan dat hij als ondernemer beslissingen moet nemen om in deze moeilijke markt de juiste balans te vinden.