VOG meets B&W 4 dinner

De formatie is gerealiseerd, we hebben een coalitie en een nieuw B&W. We willen het nieuwe team leren kennen!

coalitie 2018

Gemeente Geertruidenberg heeft een nieuwe coalitie. De partijen Keerpunt 74, Lokaal+, Morgen en CDA hebben allen een wethouder in het gemeentebestuur. Samen met de burgemeester vormen zij B&W. De VOG wil ze goed leren kennen omdat we de komende periode intensief contact zullen hebben over veel onderwerpen die ons allen aangaan.

Daarom hebben we een zomers dinertje georganiseerd voor B&W en bestuur VOG. In een informele setting kunnen we (hernieuwd) kennismaken en elkaar goed leren kennen. We hebben dit eens eerder gedaan met een vorig B&W en dat is ons toen erg goed bevallen…

Het kan zijn dat u als ondernemer vragen heeft voor het nieuwe B&W. We willen u uitnodigen om deze vragen bij ons aan te leveren op info@vogweb.nl. We zullen alle vragen verzamelen en als gespreksonderwerpen inbrengen tijdens het dinertje. We koppelen eea aan u terug via de website.

Het dinertje vindt plaats op woensdagavond 4 juli, een dag voor de VOG Netwerk BarBQ bij het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg. Aldaar zullen we verslag uitbrengen aan u allen!

Bron: Bestuur VOG