VOG Netwerkborrel dinsdag @MCAP

Op dinsdag 12 september 2017 om 17:00 tot ± 19.00 uur organiseren we weer een  Netwerkborrel. Nu bij MCAP aan de Bliek 16.

Uitgerust aan de slag! De vakantie weer voorbij. En weer enthousiast druk… druk…! Toch, af en toe even ontspannen. Tijd maken om bij te praten met collega-ondernemers. Want ja, netwerken is zuurstof krijgen. Seminars, congressen ver weg? Nee, dat hoeft niet. Kom gewoon eens naar de Netwerk Borrel van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG).
Verfrissend, want ook elke keer bij een ander collega-bedrijf. Wat bijleren en informatie-uitwisseling op plekken waar je normaal nooit komt. De eerstvolgende kans is op dinsdag 12 september bij MCAP Cable & Glassfiber Assemblies, Bliek 16-18 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19.00 uur.

Netwerken is verbinden. Borrelen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bekabeling is dan ook een goed gekozen locatie. Trouwens, wie heeft er geen kabels nodig?

Het bedrijf MCAP werd in 1987 opgericht door Martin en Corina van Aperloo als assemblagebedrijf voor bekabeling, zoals IBM Type 1- en printerkabels. In 1989 verhuisde MCAP van Oosterhout naar Raamsdonksveer.

Het product: Het vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen op tal van toepassingsgebieden in zowel koper-, glasvezel en hybride uitvoeringen. En tevens module bouw.

MCAP Cable & Glassfiber Assemblies B.V.
Bliek 16-18, Raamsdonksveer
Dinsdag 12 september 2017 van 17.00 – 19.00 uur

Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar de projecten en toepassingen die MCAP heeft gerealiseerd. En willen graag onder het genot van een hapje en een drankje weer eens met u bijpraten over de plannen en ontwikkelingen binnen onze gemeente en het ondernemerschap.

U ook? Meld u dan even aan via een email met vermelding van het aantal personen. We zien u graag op dinsdag 12 september!

Hartelijke groet en tot dinsdag,
Bestuur VOG