VOG Networkborrel bij Layher Benelux

Op maandag 23 oktober om 17:00 uur opent Layher opnieuw haar deuren na een forse verbouwing voor de VOG Networkborrel

Algemeen Directeur Layher B.V.  Hans Pluimes

We gaan naar Layher Benelux B.V. aan het Lissenveld 18 op het Dombosch II in Raamsdonksveer. Algemeen Directeur Hans Pluimes is onze gastheer en zal ons persoonlijk een rondleiding geven door het geheel vernieuwde pand en buitenterrein.

We hoeven u als geen ander uit te leggen wat een opgeruimd gevoel dat geeft. Zowel het omliggende terrein als de verschillende gebouwen zijn flink onder handen genomen. De logistieke route is aangepast, we hebben de voorraad flink uitgebreid, de showroom heeft een metamorfose ondergaan, nieuwe spreekruimtes, expeditiekantoor, werkplekken… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bent u al nieuwsgierig? Mooi, want wat overtuigt nu meer dan uw eigen waarneming? We zouden het dan ook leuk vinden om u – apetrots als we zijn – persoonlijk rond te leiden. U hoeft dan namelijk niet binnen de lijntjes te blijven en dat is wel zo prettig om alles goed te kunnen zien binnen en buiten op het terrein.

We ontvangen u graag op het bekende adres, want dat is ongeveer het enige wat niet veranderd is. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op onze mooie ‘nieuwe’ vestiging.

Met vriendelijke groet,
Hans Pluimes

Bron: Layher