De VOG auto rally is een individuele toerrit over de openbare weg, die bij uitstek geschikt is als gezellig uitje in deze rare corona tijd. Wel met elkaar op stap, maar geen kans op besmetting, omdat iedereen in zijn eigen auto zit. De rally wordt geheel conform de COVID-19 richtlijnen van de Rijksoverheid georganiseerd.

De rally
Aan de hand van schematische aanwijzingen in het Routeboek moeten de deelnemers zelf de route bepalen. Het Routeboek zal zeker grappen en grollen bevatten om de deelnemers van de wijs proberen te brengen onderweg zullen de deelnemers elkaar regelmatig tegenkomen door ingebouwde lusjes en in de route. Plezier gegarandeerd!

Deelnemen
Iedereen kan deelnemen, zowel beginners als ervaren rallyrijders. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Het maximum aantal deelnemende equipes is 50, dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot 7 juni 2021. Van iedere deelnemende equipe dient er minimaal 1 persoon VOG-lid te zijn.

Bekijk op deze pagina welke VOG-leden zich allemaal al hebben ingeschreven: https://vogweb.nl/deelnemers-vog-rally-2021/

Voorbereiding
Het Routeboek, dat de deelnemers bij de incheck op de rallydag ontvangen, bevat alle informatie om de rally tot een succesvol einde te kunnen brengen.

Programma zaterdag 12 juni 2021
Vanaf 12:30 uur: Ontvangst en incheck bij Louwman & Parqui in Raamsdonksveer
Vanaf 13:00 uur: Start rally deel 1
Vanaf 14:30 uur: Tussenstop bij hoofdsponsor DLM in Oosterhout
Vanaf 15:00 uur: Start rally deel 2
Vanaf 16:30 uur: Finish + prijsuitreiking

Corona protocol
Het programma van de rally is dusdanig van opzet, dat deze voldoet aan de COVID-19 richtlijnen, waarbij groepsonderdelen zijn geschrapt en onderling contact < 1,5 meter wordt vermeden.

Rally auto
Er kan met iedere auto die geschikt is om op de openbare weg te rijden, deelgenomen worden. Oud, nieuw, een exclusieve bolide, oldtimer of wat minder speciale auto, het maakt niet uit, het gaat om het spelletje. Om de toerrit te kunnen rijden, dient de auto voorzien te zijn van een correct lopende dag-/tripteller. Indien niet aanwezig, een smartphone met een tripteller app volstaat ook.

Inschrijfgeld en goed doel
Inschrijfgeld € 50,- excl. BTW voor een equipe van 2 personen.
Inbegrepen zijn: alle rallymaterialen, 2 rallystickers voor op de auto, drankjes voor onderweg, tijdens de tussenstop en een drankje en hapje bij de finish.
Het inschrijfgeld van de VOG Rally 2021 gaat naar een goed doel. Aan het eind van de dag zullen we een mooie cheque kunnen uitreiken, mede dankzij de bijdragen van onze sponsors.

Sponsors
De VOG Rally 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Hoofdsponsor:
DLM, Dé Lease Maatschappij
Subsponsors:
Comfort Vermogensbeheer, Dekker BV, Louwman & Parqui, Officetopper, Optimize Finance, Schellenbach

Inschrijven en betaling
Na inschrijving ontvangen de deelnemers een bevestiging en factuur. Deze factuur dient voor aanvang van het evenement te zijn voldaan.