VOG-vergadering woensdag 13 december

Woensdag 13 december as om 20.00u zal de volgende VOG-vergadering plaatsvinden met actuele regionale onderwerpen + een gastpresentatie van hoogleraar Ruud Galle (Faculteit Rechtsgeleerdheid Tilburg).

De actuele regionale onderwerpen zijn oa als nieuwsitems te vinden op de VOG-site, doch verdienen in enkele gevallen ook een mondelinge aanvulling en/of vereisen een dialoog met collega-ondernemers. De VOG-vergadering 13 december zal hiervoor weer een goed moment zijn.

Als gastspreker zal hoogleraar Ruud Galle van de Faculteit Rechtsgeleerdheid in Tilburg aanwezig zijn. Onderwerp van zijn presentatie zal zijn ‘Ondernemen en (persoonlijke) aansprakelijkheid’. Als ondernemer zijn we immers druk bezig met de bezigheid en/of waan van de dag/toekomst, doch we realiseren ons (gelukkig?) niet welke (persoonlijke) aansprakelijkheid we hierbij ook dagelijks dragen. Het is zinnig om hierbij even stil te staan middels informering over dit onderwerp door een specialist.

Komst naar de vergadering is mogelijk voor leden en belangstellenden. Inschrijven kan via de onderstaande link naar het aanmeldformulier op de VOG-site.