VOG Wenst u een Voorspoedig en Bruisend 2019!!

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen en we hebben bepaald niet stil gezeten.

2018 is voorbij, 2019 is begonnen

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. En we kunnen gerust zeggen dat we niet stil hebben gezeten. Zo hebben we onder andere het GENiaal Weekend van de Energie georganiseerd, verschillende bedrijfsbezoeken gehad, de vereniging nog verder geprofessionaliseerd en de digitale informatiezuilen gerealiseerd.

GENiaal Weekend van de Energie
Het Weekend van de Energie kunnen we zeker een van de hoogtepunten van afgelopen jaar noemen. Het weekend van 5 en 6 oktober stond geheel in het teken van duurzaamheid en de energietransitie. Op vrijdagavond een spectaculair World Café met Paul Smit, waar ondernemers met elkaar in discussie gingen en op zaterdag een Energiemarkt waar lokale en regionale bedrijven en organisaties zichzelf konden presenteren op het gebied van duurzaamheid. Georganiseerd door de VOG in samenwerking met gemeente, Rabobank, RWE, OTG en ZLTO onder de professionele projectleiding van Jill van Oers en Ron Broeders. Het weekend werd door velen als bijzonder succesvol ervaren en, hoewel nog niet concreet, zijn er plannen om dit een vervolg te geven.

Ledschermen
Iedereen die Raamsdonksveer in rijdt via de Wilhelminalaan of de Maasdijk heeft ze ongetwijfeld zien staan. De digitale informatiezuilen van de VOG waarop de VOG-leden tegen een bijzonder scherp tarief kunnen adverteren. Aangezien de VOG geen winstoogmerk heeft kunnen we het adverteren tegen kostprijs aanbieden en is het al mogelijk om te adverteren vanaf 50 euro per maand. Dit concept is ontstaan uit de werkgroep Horeca en Retail om de middenstanders een extra platform te bieden waarop ze zichzelf kunnen profileren. En we hebben plannen om dit een verder uit te breiden. Mogelijk met hoge resolutie lcd-schermen in de winkelgebieden en ledschermen op andere toegangswegen in onze gemeente.

Bedrijfsbezoeken en VOG Academy
Ook zijn we dit jaar weer bij verschillende VOG-leden op visite geweest. Zo zijn we onder andere bij Fortune Coffee, Dongemond Soccer Center, Alfa Accountants en Poetshal18 langs geweest, waar ontbeten of geborreld werd. De VOG Academy stond voornamelijk in het teken van de nieuwe omgevingswet met een aantal druk bezochte informatie- en brainstormsessies.

Nieuw in 2019
In 2019 beginnen we met het uitbreiden van onze informatievoorziening. We zijn een overeenkomst aangegaan met de Langstraat en zullen dit jaar wekelijks in weekblad de Langstraat publiceren. Hiermee breiden we onze communicatie verder uit en wordt de cross-media mix van online en offline compleet gemaakt. Vanaf kan je dagelijks berichten vinden op onze website vogweb.nl, wekelijks de nieuwsbrief per e-mail ontvangen en wekelijks een interview met een VOG-lid lezen in weekblad de Langstraat. En als extra wordt het lokaal meest gelezen weekblad vanaf nu ook op industriegebied Dombosch bezorgt.

Ook komend jaar gaan we weer bij een aantal bedrijven langs. Te beginnen bij Dior Heavy Lift op 17 april. Aanmelden kan via vogweb.nl. En wil je iets inbrengen bij onze bestuursvergaderingen dan is dat altijd mogelijk. Je kan eens per drie weken aanschuiven bij een vergadering (wel graag aanmelden) of per mail je inbreng kenbaar maken (info@vogweb.nl).

Nieuwjaarsreceptie
Op 11 januari is weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in samenwerking met de Rabobank Amerstreek, VNO-NCW Brabant-Zeeland, Bedrijven Netwerk Drimmelen en MKB Oosterhout. Vanaf 17.00 uur bij Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15 in Oosterhout. Alle VOG-leden zijn hierbij van harte welkom.

We wensen iedereen een bijzonder bruisend, succesvol, gelukkig en bovenal gezond 2019 en hopen jullie op 11 januari in Oosterhout of bij een van de bedrijfsbezoeken of vergaderingen te mogen ontmoeten.