VOG Werkgroep kiest voor Led Informatieschermen

De werkgroep H&R maakt zich sterk voor Led Informatieschermen, in beheer goed betaalbaar.

Als regelgeving en financiering passend zijn, zal een voorstel worden gedaan aan de algemene ledenvergadering op donderdag 22 februari 2018.

Q-Lite is fabrikant van digitale informatieborden, in een verscheidenheid aan afmetingen, pixelpitch, content management, software, etcetera. Levensduur behuizing van de informatieborden wordt gesteld op 30 jaar, garantie(s) voor probleemloos functioneren met onderhoudscontract (SLA) kunnen worden afgegeven voor 5 of 10 jaar.

Levering, plaatsing en functioneel opleveren wordt door Q-Lite verzorgd, infrastructurele werkzaamheden en noodzakelijke vergunningen kunnen door VOG en Gemeente worden voorzien.
Een exploitatiemodel zal worden samengesteld voor aanschaf en alle verdere (te verwachten) kosten gedurende de eerste 5 jaar.
Doel is de kosten voor VOG leden zo laag mogelijk te houden, differentiatie van tarieven voor niet VOG leden of niet lokale ondernemers/organisaties.

Er zijn een drietal locaties waar nu informatie vanuit de Gemeente Geertruidenberg wordt gepresenteerd. De gemeente zal deze locaties middels zal een intern ‘promotietraject’ voorleggen aan betrokken personen en (laten) toetsen aan huidige bestemmingsplan(en)

Bron: Bestuur VOG en werkgroep Horeca & Retail.