VOG zoekt penningmeester

Maak deel uit van een dynamisch team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Wordt DE penningmeester van 300 ondernemers binnen de vereniging!

Gisteren vond de ALV plaats. De leden gaven decharge voor het gevoerde beleid. Aan de orde kwam de druk op de bestuursleden. Besloten is om een penningmeester te zoeken.

De afgelopen jaren heeft Ron Broeders een dubbel functie uitgevoerd: secretaris en penningmeester. Dit is te veel werk voor 1 persoon en onwenselijk.

Bij voorkeur meldt een lid aan die ervaring heeft met financiën, of heeft er affiniteit mee heeft. De inspanning is beperkt met 300 leden die een maal per jaar contributie betalen. Jaarlijks begroten we gezamenlijk binnen het bestuur. Maandelijks worden nota’s betaald die worden goedgekeurd tijdens bestuursvergadering. En ieder kwartaal bekijken we of we op begroting blijven.

Wij zouden het op prijs stellen dat een lid aangeeft op info@vogweb.nl dat hij of zij interesse heeft. We stellen voor dat je een aantal maanden meeloopt om te wennen en op die wijze een geruisloze overdracht realiseren.

NB. Het VOG bestuur is een dynamisch team;-) We pakken veel gave projecten aan. We zijn actief en houden elkaar scherp. Onderdeel maken van dat team geeft je energie. Dat garanderen we je!

Met vriendelijke groet,
Marco Verbrugge