VOG PLUS leden krijgen een aantal extra mogelijkheden:

  • een uitgebreide bedrijfspagina,
  • het plaatsen van activiteiten in de agenda,
  • het plaatsen van vacatures op de VOG-website,
  • extra aandacht in de ledenlijst,
  • een extra indexvermelding,
  • gratis plaatsing van nieuwsfeiten van de eigen onderneming op de website,
  • het gratis volgen van workshops aan de VOG Academy,
  • de mogelijkheid om advertorials te plaatsen* in de wekelijkse nieuwsbrief en
  • het verstrekken van exclusief VOG-ledenvoordeel* (* hier kunnen kosten aan verbonden zijn).

Uitgebreide bedrijfspagina
PLUS leden krijgen een uitgebreide profielpagina. Zie deze pagina als voorbeeld: Verbrugge.

De Agenda
Op de website en in de nieuwsbrief wordt de agenda getoond waarin de activiteiten die de VOG en de leden organiseren. Plaatsing van activiteiten in de agenda is gratis als je Pluslid bent.

Vacatures
Het plaatsen van een vacature kan door uw bedrijfsnaam, de functienaam en link naar uw URL te mailen naar administratie@vogweb.nl. U kunt ook een pdf van de vacature toesturen. De vacatures worden alfabetisch op naam in een lijst geplaatst op de vacaturepagina. We plaatsen maximaal 3 vacatures per lid tegelijk. Een vacature blijft maximaal 2 maanden staan op de vacaturepagina. Als de vacature is vervuld, dan kunt u de vacature laten verwijderen door een mail te sturen.

Extra indexvermelding
Als Pluslid mag u een tweede vermelding kiezen in de bedrijvenindex van het brancheoverzicht.

Advertorials
Aan het laten plaatsen van een advertorial zijn enkele voorwaarden verbonden:
Plaatsingsbeschikbaarheid :  We plaatsen maximaal 1 advertorial per nieuwsbrief. We kunnen alleen bij benadering aangeven wanneer een advertorial geplaatst kan worden.
Inhoud advertorial ; Een advertorial moet een duidelijk inhoudelijke boodschap hebben. De inhoud dient een informatief karakter te hebben. Er kunnen 2 foto’s bij geplaatst worden. De advertorial mag geen uitgesproken commerciële boodschap hebben (zoals een advertentie). Er kunnen maximaal 3 hyperlinks in één tekst worden aangebracht.
Aanlevering : De tekst en foto’s dienen digitaal te worden aangeleverd. Indien nodig kan een tekst geschreven worden door de VOG redactie en kan ook de fotografie verzorgd worden.
Kosten : Plaatsing van de advertorial in wekelijkse VOG-nieuwsbrief: € 100,-
Wij kunnen in opdracht van u ook een volledig artikel opstellen. Bijkomende kosten zijn dan: Tekstproductie: € 75,- en Fotografie: € 125,-.

Business To Business (B2B) VOGPlusVoordeel
Het laatste nieuwe project is VOGPLUSVoordeel waarbij leden aanbiedingen kunnen doen aan collega-VOG-leden. Op onze site is een pagina gereserveerd voor deze aanbiedingen. De eerste aanbiedingen van PLUS leden staan inmiddels online. Een PLUS lid kan eenvoudig via deze website controleren of een ondernemer lid is van de VOG.

In de toekomst overwegen we een systeem op te zetten met een lidmaatschapspas, zodat het ook voor bijv. de retail eenvoudig wordt om voordeel te geven aan VOG-(personeels)leden.

Abonnementsbijdrage
Een PLUS lid betaalt € 40 extra op het basislidmaatschap (ad € 110) per jaar, dus € 150. Eenmalig wordt € 25 berekend voor het aanmaken van de uitgebreide bedrijfspagina.
De abonnementsbijdrage wordt bij aanmelding in verhouding van het resterende kalenderjaar berekend. Rekenvoorbeeld :
Aanmelding per 1 juli als Pluslid = (€ 110 x 6/12) + (€ 40 x 6/12) + € 25 = € 100.
Opvolgende jaren bedraagt de abonnementsbijdrage voor het Pluslidmaatschap :
Basis € 110 + Plus € 40 = € 150,00.

Ben je al Basislid, dan kost de upgrade naar Pluslid € 40 per jaar + de opmaak van de uitgebreide bedrijfspagina ad € 25, in totaal € 65. Ook hier wordt de meerprijs van de upgrade naar het Pluslidmaatschap in verhouding van het resterende kalenderjaar berekend.
Rekenvoorbeeld : Upgrade per 1 april naar Pluslid = € 40 x 9/12 = € 30 + € 25 = € 55.
Opvolgende jaren bedraagt de abonnementsbijdrage voor het Pluslidmaatschap :
Basis € 110 + Plus € 40 = € 150,00.

Ben je nog geen lid, vul dan het aanmeldformulier in.

Wilt u upgraden naar PLUS lid, stuur dan een e-mail naar administratie@vogweb.nl en wij laten weten welke gegevens wij van u nodig hebben.